Ara llegint
L’Hospital d’Inca, el tercer de les Illes Balears en obtenir l’acreditació sanitària de nivell III

L’Hospital d’Inca, el tercer de les Illes Balears en obtenir l’acreditació sanitària de nivell III

La Direcció General de Recerca en Salut, Formació i Acreditació de la Conselleria de Salut i Consum ha atorgat el nivell III d’acreditació sanitària a l’Hospital Comarcal d’Inca per un període de quatre anys. El centre des Raiguer se suma així a l’Hospital Universitari Son Espases i a l’Hospital Universitari Son Llàtzer, els dos hospitals que compten amb aquest nivell d’acreditació a les Illes Balears.

El nivell III és la màxima distinció sanitària que concedeix el Govern de les Illes Balears a aquells centres que assoleixen el màxim grau possible en els estàndards i indicadors de qualitat establerts per la Conselleria de Salut i Consum, com el grau de satisfacció de pacients i familiars, l’accessibilitat als serveis sanitaris de l’hospital, la gestió dels recursos etc.

Per obtenir el nivell III és necessari complir el 100 % dels estàndards obligatoris i més del 75 % dels estàndards recomanables. Després de l’avaluació feta per la Comissió Autonòmica d’Acreditació de Centres Sanitaris, l’Hospital Comarcal d’Inca compleix
el 100 % dels estàndards obligatoris i el 89 % dels recomanables.

L’acreditació de nivell III suposa, d’una banda, que l’Hospital Comarcal d’Inca disposa d’una metodologia per complir els estàndards de qualitat i, per una altra , una aposta i un compromís per a l’excel·lència i la millora contínua.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt