Ara llegint
Medi Ambient arranca tasques de gestió forestal al torrent de Sant Miquel a petició de l’Ajuntament de sa Pobla

Medi Ambient arranca tasques de gestió forestal al torrent de Sant Miquel a petició de l’Ajuntament de sa Pobla

La direcció general d’Espais Naturals i Biodiversitat, depenent de la Conselleria de Medi Ambient, a petició de l’Ajuntament de sa Pobla, durà diferents actuacions de desbrossament i millora al bosc de ribera. A més a més, es faran tasques de gestió forestal i protecció del sòl per erradicar l’espècie invasora de la canya. Posteriorment, es cobrirà el sòl amb cobertures opaques per evitar-ne la regeneració.

Les zones a les quals es durà a terme l’actuació seran el bosc de ribera del Parc Natural de s’Albufera, el Pont de Ferro de Can Blau i sobre el torrent de Sant Miquel.

Aquesta actuació és possible gràcies a l’ampliació de l’àmbit del parc, la qual permet intervenir per millorar les condicions de l’entorn que envolta el Parc Natural de s’Albufera. D’aquesta manera, es milloren les condicions per a la flora i la fauna de les zones protegides.

L’inici d’aquestes actuacions està previst a partir del dia 1 de desembre i s’hi destina un pressupost de gairebé 180.000 euros. Per part de l’Ajuntament de sa Pobla es valora molt positivament aquesta actuació. El batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert, afegeix que “aquestes tasques tendran una incidència significativa amb les correnties del torrent i la seva sortida cap s’Albufera, aminorant els punts concrets d’inundació i millorant l’entorn natural del parc”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt