Ara llegint
Més de 800 infants participen a l’Escola d’Estiu organitzada per l’Ajuntament d’Inca

Més de 800 infants participen a l’Escola d’Estiu organitzada per l’Ajuntament d’Inca

Un any més, l’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa l’Escola d’Estiu per a nins i nines de 3 a 14 anys. De fet, enguany ja s’han superat les 800 inscripcions i una mitjana de 450 infants a la setmana assistiran al campus durant els mesos de juliol. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el regidor de Participació i Joventut, Andreu Caballero, han visitat avui les instal·lacions per conèixer de primera mà el dia a dia de l’Escola d’Estiu. 

«Enguany hem implantat un nou model per tal de poder oferir una oferta més àmplia que pugui ser atractiva per tots els infants d’Inca i, alhora, respongui les necessitats dels pares, mares i familiars.», explica el regidor Caballero. 

Per la seva part, el batle Moreno destaca que «estam molt contents per la bona acollida que ha tengut enguany l’Escola d’Estiu i l’alta demanda que hi ha hagut. La nostra finalitat és contribuir a fomentar la conciliació familiar i laboral i complementar l’oferta privada».

Així doncs, l’Escola d’Estiu enguany es duu a terme en el CEIP Ponent, les Piscines Municipals Catalina Corró, el CEIP Miquel Duran i Saurina i el Poliesportiu Mateu Cañellas, a on els infants de 3 a 14 anys poden gaudir de jocs, tallers, activitats de lleure, esports i molta diversió. De forma paral·lela s’ofereix també servei de matinera i menjador. 

Com sempre, els usuaris tenen accés a importants bonificacions i descomptes d’acord amb l’ordenança vigent. D’aquesta manera, per exemple, les famílies nombroses, les famílies monoparentals o les persones amb una discapacitat igual o superior al 33% diposen d’una bonificació d’un 25% sobre el preu de tarifa. D’altra banda, també s’apliquen descomptes en cas d’assistència d’un segon germà o germana, entre altres moltes bonificacions. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt