Ara llegint
Mestre Antoni Torrandell, la nova imatge del Conservatori d’Inca

Mestre Antoni Torrandell, la nova imatge del Conservatori d’Inca

Mestre Antoni Torrandell, la nova imatge del Conservatori d'Inca

El Conservatori d’Inca ha presentat la nova imatge corporativa del centre en la qual destaca el nom i la figura de Mestre Antoni Torrandell. «Un dels objectius que ens hem marcat des del Conservatori d’Inca és donar a conèixer i posar en valor els músics i compositors inquers. I hem començat reivindicant la figura i el llegat de Mestre Antoni Torrandell, que és el compositor inquer més internacional i que dóna nom a l’Escola de Música i al Conservatori d’Inca», explica Andreu Caballero, regidor responsable del Conservatori. 

La nova imatge del Conservatori, realitzada pel consultor gràfic inquer Pedro Agüera, ha estat descoberta pel batle d’Inca, Virgilio Moreno, i per la neta del compositor inquer, Maria Antònia Torrandell, a l’acte de celebració de la diada de Santa Cecília, patrona de la música, que s’ha dut a terme al Conservatori municipal.

En la seva intervenció, el director del Conservatori, Marcelino Minaya, ha destacat que el curs ha començat amb total normalitat i amb molta il·lusió d’encetar nous projectes. «Volem millorar l’experiència dels alumnes i augmentar la presència social de l’Escola i del Conservatori», ha dit el director del centre. 

Per la seva part, el batle Virgilio Moreno ha encoratjat els alumnes a seguir treballant per millorar la seva formació i els ha convidat a continuar participant en les activitats i festes del municipi «perquè les vostres actuacions són molt esperades i ben rebudes per tothom». Finalment, el batle ha agraït la presència a l’acte de la representant de la família Torrandell, «a qui sempre hem tengut al nostre costat a l’hora de preservar el llegat d’Antoni Torrandell».

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt