Ara llegint
Pep Siset guanya el XXI Premi Alexandre Ballester de teatre, amb una obra al·lusiva a l’autor

Pep Siset guanya el XXI Premi Alexandre Ballester de teatre, amb una obra al·lusiva a l’autor

El jurat del XXI Premi Alexandre Ballester, convocat excepcionalment amb motiu de l’Any Ballester en la modalitat de teatre, ha decidit per unanimitat atorgar-lo a Josep Gómez Cortejosa, “Pep Siset”, per l’obra titulada “Albopàs. La darrera estació”.

El primer tinent de batle de Cultura de l’Ajuntament de Sa Pobla, Antoni Simó Tomàs, ha declarat que “coincidint amb l’Any Ballester vàrem apostar per dedicar el premi que porta el seu nom al teatre, estil en què l’autor destacà amb escreix. Estic molt content que Pep Siset hagi estat ben valorat per part del jurat i tenguem una obra de teatre guanyadora d’aquest Alexandre Ballester i que, a més, tengui un lligam amb l’autor”.

L’obra serà editada per Lleonard Muntaner, segons han indicat des de l’Ajuntament de Sa Pobla.

Josep Gómez és llicenciat en Filosofia per la Universitat de les Illes Balears. És cantautor i poeta amb publicacions com “Els colors de l’ànima”, “Llibre de les emocions” o “Per a quan ningú t’escolti”.

El jurat va estar integrat per Carles Cabrera Villalonga, professor de la UIB; i Lleonard Muntaner Mariano, editor. També hi foren presents, amb veu però sense vot, Llorenç Gelabert Crespí, batle de Sa Pobla, i Antoni Simó Tomàs i Canyelles, regidor de Cultura.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt