Ara llegint
Un 10% més d’infants participen enguany de les escoles d’estiu a Inca

Un 10% més d’infants participen enguany de les escoles d’estiu a Inca

Un 10% més d’infants participen enguany de les escoles d’estiu a Inca

Un estiu més, l’Ajuntament d’Inca desenvolupa tot un complet programa d’activitats d’oci i esportives pels infants del municipi durant els mesos de juliol, agost i setembre. De nou, enguany, allò més demandant és l’escola d’estiu, que combina tota classe d’activitats de lleure. De fet, els usuaris durant aquest estiu s’han incrementat un 10% respecte a l’any anterior. 

«Any rere any, el que perseguim és impulsar una oferta d’activitats variada i atractiva amb la finalitat de cobrir les necessitats bàsiques de les famílies i potenciar la conciliació laboral», destaca el batle, Virgilio Moreno. 

D’aquesta manera, l’Escola d’Estiu d’Inca s’allarga durant 11 setmanes des de la darrera setmana de juny fins a la primera quinzena de setembre. Els infants s’agrupen per edats i s’ubiquen a diferents espais municipals: Miquel Duran i Saurina, Ponent, Poliesportiu Mateu Cañellas i Piscines Municipals Catalina Corró. 

L’escoleta inclou activitats culturals, excursions, piscina, jocs, dinàmiques i altres propostes orientades a gaudir de l’estiu i, alhora, al desenvolupament de les seves habilitats i de valors cívics i socials. Enguany, de nou, el mes de juliol és el més demandat, sent la tercera setmana el període amb una major participació d’infants. En concret, del 15 al 20 de juliol, un total de 224 nins i nines participen de l’escola d’estiu en Ponent, 334 en el Miquel Duran i Saurina, 40 en les Piscines Municipals Catalina Corró i 28 en Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas. 

D’altra banda, el consistori de la capital del Raiguer posa cada any també en marxa els mesos de juliol i agost, cursets de natació, adreçats a infants i adults. També es realitza el programa «Estiu Actiu», d’activitats esportives per a joves i adults. De forma paral·lela, es desenvolupen en el municipi molts més campus i escoles d’estiu, de la mà d’entitats, associacions i clubs esportius d’Inca. L’oferta inclou des d’escoles d’estiu basades principalment en activitats d’oci, perfeccionament d’idiomes a campus esportius enfocats en la tecnificació d’una disciplina concreta, com ara el futbol o taekwondo, entre altres.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt