Ara llegint
Una empresa provisional mantindrà actius els ascensors del pas a nivell d’Es Pont d’Inca

Una empresa provisional mantindrà actius els ascensors del pas a nivell d’Es Pont d’Inca

Una empresa provisional mantindrà actius els ascensors del pas a nivell d'Es Pont d'Inca

L’Ajuntament de Marratxí ha informat que ha contractat una empresa “pont” per a l’arranjament i manteniment dels ascensors del pas a nivell de la plaça Sa Farinera de Es Pont d’Inca, ja que un dels dos des de la posada en marxa del pas inferior per a vianants al març de 2022, pràcticament no ha funcionat. Ara mateix ja funcionen tots dos elevadors. 

El contracte de l’Ajuntament amb l’empresa que havia de reparar i mantenir l’ascensor havia finalitzat al març d’enguany, motiu pel qual no duia a terme la reparació. Per això, i fins a la posada en marxa d’una nova licitació, el Consistori ha contractat una empresa “pont” per a un any, amb l’objectiu que la reparació i manteniment dels ascensors es dugués a terme al més aviat possible.

Les obres del pas a nivell de Sa Farinera, amb una inversió 1.431.334 euros, van consistir en la construcció d’un pas inferior sota les vies per a vianants i per un pas elevat sobre el torrent de Coanegra, a l’altura dels carrers donis Canyar i És Verderol, perquè circulessin els vehicles. Per a la persones amb mobilitat reduïda, es van situar dos ascensors, un en cada costat de les vies. El pont comunica directament les urbanitzacions de Es Pont d’Inca i Sa Cabana, i és l’alternativa al pas que hi havia fins llavors per al trànsit rodat. 

La contractació d’una empresa pont fins a la posada en marxa d’una nova licitació pública és la mateixa actuació que el nou equip de govern va haver de dur a terme amb el servei de escoletas, per a evitar el tancament de les mateixes i que el servei continués oferint-se als pares dels nens. En aquest cas, es tracta que l’ascensor avariat funcionés al més aviat possible i donés servei a les persones amb mobilitat reduïda que ho necessitin.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt