Ara llegint
Amadip es fa amb la gestió agropecuària de la finca pública de Galatzó

Amadip es fa amb la gestió agropecuària de la finca pública de Galatzó

Avui ha tengut lloc la primera reunió de coordinació entre l’Ajuntament de Calvià i la Fundació Amadip Esment per posar en marxa les activitats que l’entitat durà a terme per la gestió agropecuària de la finca pública de Galatzó, després d’haver guanyat el concurs.

El tinent de batle de Medi Ambient i Transició ecològica, Rafel Sedano, i el director del centre d’ocupació d’Amadip Esment, Sebastià Alemany, s’han reunit amb l’equip tècnic del departament de Medi Ambient per definir el funcionament, la coordinació i el seguiment del contracte reservat a entitats del tercer sector, que ha guanyat Amadip i que, com ha destacat Sedano, es du a terme per primera vegada en el municipi la qual cosa implica que, a més d’un interès natural i agropecuari, hi ha uns beneficis socials. Així mateix, ha agraït que entre el personal contractat hi hagi persones residents al municipi.

Per la seva banda, Sebastià Alemany ha incidit en el fet la gestió agropecuària de la Finca Galatzó suposa una passa endavant par a la Fundació Amadip Esment, que ja té experiències en temes d’activitat agrària, i que col·labora des de fa temps amb l’Ajuntament en altres línies.

L’empresa adjudicatària haurà de dur el manteniment i conservació de la Finca Galatzó, els seus valors mediambientals i tradicionals com una possessió de muntanya de la Serra de Tramuntana, afavorint un sistema integral de producció agropecuària i forestal ecològica, prioritzant els seus valors culturals, patrimonials etnològics, naturals i paisatgístics tradicionals.

Amadip Esment ha estat l’adjudicatària del contracte reservat per dur a terme les activitats de gestió durant dos anys, amb opció a dos més.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt