Ara llegint
Andratx convoca les subvencions per a obres de millora a les façanes del nucli urbà

Andratx convoca les subvencions per a obres de millora a les façanes del nucli urbà

Andratx recupera el programa de Policia Tutor

L’Ajuntament d’Andratx ha aprovat una nova convocatòria de subvencions per a la realització d’obres d’embelliment, manteniment, conservació, restauració i rehabilitació de les façanes dels immobles del nucli urbà del municipi d’Andratx.

L’objectiu principal d’aquesta subvenció és ajudar als propietaris a conservar la façana del seu immoble, mantenint així el valor patrimonial i cultural que tenen les diferents zones urbanes del municipi. La partida pressupostària s’ha establert en 100.000 euros amb un màxim d’ajuda del 25% del pressupost de l’obra realitzada. En aquesta partida s’inclouen les obres realitzades des de gener de 2024 a l’1 de novembre de 2024. Els veïns interessats podran presentar la seva sol·licitud en un termini màxim de 60 dies naturals des de l’endemà de la publicació en el BOIB, és a dir, des d’avui.

A més, una vegada finalitzat el termini d’inscripció, l’Ajuntament repartirà entre els sol·licitants aquella partida pressupostària que hagi quedat deserta, sempre que no excedeixi el 60% del pressupost realitzat.

La regidora d’urbanisme Beatriz Casanova ha volgut destacar la importància de mantenir l’essència patrimonial d’Andratx i la cura dels seus edificis que formen part de la història del nostre municipi.​ A més, la batlessa Estefanía Gonzalvo ha afegit que “ajudar als nostres veïns és la nostra obligació com a equip de govern. Hem de fer més fàcil el seu dia a dia i prestar-li tota aquella ajuda que sigui a les nostres mans”, afirma, “Andratx té una línia de subvencions i seguim amb el nostre compromís d’ajudar a la ciutadania”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt