Ara llegint
Andratx reobri les quatre oficines d’informació turística

Andratx reobri les quatre oficines d’informació turística

L’Ajuntament d’Andratx acaba d’obrir avui, en horari seguit i diari, les quatre oficines d’informació turística del municipi que es situen a Andratx, al Port, a Camp de Mar i Sant Elm per tal de garantir l’atenció als visitants del terme municipal, després d’ençà del passat mes de novembre ofereixin un servei intermitent.

D’aquesta manera, el consistori ofereix, segons han explicat, “un servei d’informació turística del municipi de qualitat” i, a més, incorpora quatre informadores que estaran de 9 a 16 hores, de dilluns a divendres a Andratx, al Port i a Camp de Mar, mentre que l’oficina de Sant Elm obrirà de diumenge a dijous en el mateix horari.

A la reobertura de les oficines hi han assistit la batlessa d’Andratx, Estefanía Gonzalvo, i la regidora de Turisme, Juana Dols. “Hem fet feina des del primer dia que som al consistori per revertir la situació a les oficines turístiques, no podíem consentir que els visitants d’Andratx no rebessin el servei d’atenció que mereixen ni podíem seguir perdent l’oportunitat que els turistes no tenguessin a l’abast tota la informació del que pot oferir el nostre municipi”, ha explicat Gonzalvo.

Per la seva banda, Dols ha afegit que “els horaris d’atenció al visitant s’adapten a la perfecció a les necessitats de totes les zones i animam també als residents a Andratx que facin ús d’aquest servei per conèixer la informació lúdica i cultural al municipi”. Ha assenyalat, a més, que “seguirem fent feina per ampliar horaris i dies d’obertura de cara a la temporada turística de l’any que ve”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt