Ara llegint
Andratx vol renovar el conveni de col·laboració amb Calvià per reforçar les plantilles de Policia Local

Andratx vol renovar el conveni de col·laboració amb Calvià per reforçar les plantilles de Policia Local

L’Ajuntament d’Andratx ha acordat reactivar el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Calvià amb l’objectiu de reforçar les plantilles de Policia Local en moments on es puguin demostrar circumstàncies especials o causes extraordinàries a algun dels dos municipis que impossibilitin assegurar la seguretat i l’ordre públic amb els efectius propis durant un any.

D’aquesta manera, el consistori andritxol aconsegueix articular un instrument jurídic que garantirà, de manera temporal, actuacions programades i no programades.

Pel que fa a les actuacions, el servei s’haurà de sol·licitar mitjançant els Caps de Policia de cada un dels municipis amb l’autorització dels batles. S’ha concretat un temps mínim d’actuació de 15 dies i haurà d’acompanyar-se d’una memòria del servei a dur a terme amb el nombre d’agents a mobilitzar i possibles vehicles o material.

Les retribucions bàsiques correspondran al municipi del que provenguin els agents i, en cas d’haver-hi retribucions extra, haurà d’afrontar-les el municipi sol·licitant d’acord amb els convenis econòmics i laborals vigents.

A més, el conveni contempla la constitució d’una Comissió de Seguiment integrada pels caps d’ambdós cossos policials i s’emetrà un anàlisi tècnic de totes les actuacions amb l’objectiu d’avaluar les accions dutes a terme.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt