Ara llegint
Bunyola activa el projecte de Can Gual per crear-hi aparcament i centre sociosanitari

Bunyola activa el projecte de Can Gual per crear-hi aparcament i centre sociosanitari

El plenari de l’Ajuntament de Bunyola ha aprovat el projecte d’adequació parcial de l’edifici de Can Gual, amb 6 vots a favor (l’equip de govern), i 6 abstencions (tots els grups de l’oposició).

El projecte aprovat té una durada d’execució de 9 mesos i està previst que s’inicïin les obres abans que finalitzi aquest any 2021. La inversió corresponent a materials i execució ascendeix a 624.983 euros, amb un preu de licitació pública de 899.914 euros (IVA inclòs).

En aquesta primera fase del projecte, s’actuarà a la planta inferior de Can Gual, que es convertirà en un aparcament amb una capacitat aproximada de 80 places. D’altra banda, s’adequarà tota la planta superior convertint-la en una plaça, guanyant així espai públic per a tothom.

La primera planta de l’edifici actual es posarà a disposició de la Conselleria de Salut per a la construcció d’un nou centre sanitari, mentre que un altre espai de la mateixa planta s’oferirà a la Conselleria d’Afers Socials per tal de situar-hi un nou centre de dia.

D’aquesta manera Can Gual, es transformarà amb una infraestructura municipal cabdal, centralitzant aquests serveis sociosanitaris, moderns i actualitzats, i oferint una gran empenta per a mitigar la problemàtica d’aparcament que el poble pateix pel seu relleu i urbanisme.

Treure de la immobilitat un projecte com el de can Gual (la situació s’arrossega des de l’any 2003) ha de ser un motiu de satisfacció per a tota la ciutadania bunyolina i des de l’Ajuntament ens alegram de poder iniciar la recuperació, segons han explicat fonts municipals.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt