Ara llegint
C.F. Mallorca i C.F. Llucmajor triomfadors a la darrera prova de la Lliga Balear per equips

C.F. Mallorca i C.F. Llucmajor triomfadors a la darrera prova de la Lliga Balear per equips

Els camps de tir oficials del Cocó, de Lloseta, i el de Sant Lluís, de Menorca, acolliren simultàniament, diumenge passat, a partir de les 10:30 hores, (Eivissa es va excloure automàticament en no presentar la documentació oportuna dins els terminis reglamentaris), la segona diada de la Lliga Balear de Clubs, modalitat Pedra, puntuable pel  Campionat de les Balears de l’especialitat, organitzada per la Federació Balear de Tir de Fona, conjuntament amb el C.F. Lloseta i la U.E.M. de Menorca.

La més que competida i entretinguda matinal esportiva virtual va aconseguir congregar un total de 53 foners, amb puntuacions molt altes, molt possiblement nous rècords de les Balears.

Basta comentar que dins la prova reina dels homes els guanyadors, el C.F. Mallorca, sumava un total de 74 punts i 19 dianes, mentre que la UEM menorquina n’aconseguia 42, amb 11 dianes; i quedaven teòricament empatats pel tercer lloc C.F. Lloseta, C.F. Ciutat i C.F. Llucmajor, amb 32 punts; els primers, Lloseta, amb 9 dianes, els segons Ciutat, amb 7 dianes, i els tercers, Llucmajor, amb 5 dianes, quedant definitivament classificats amb aquest mateix ordre, als llocs tercer, quart i cinquè, respectivament.

Dins la categoria de dones, les triomfadores, del C.F. Llucmajor, sumaren un total de 21 punts i quatre dianes; repetint triomf dins els nins federats també el C.F. Llucmajor, amb un total de 14 punts i dues dianes.

El Tir de Passetja, aquest ancestral esport heretat dels nostres avantpassats, l’únic d’autèntica arrel Balear, no coneix fronteres ni barreres, i segueix tombant rècords de participació i esportivitat, setmana darrera setmana.

Lliurament de premis

Finalitzades oficial i simultàniament les dues tirades virtuals, tant a Sant Lluís, com a Lloseta, es va procedir a fer el lliurament de premis, que  a la competició de l’Avinguda del Cocó, de Lloseta, va estar presidit pel president de l’ens federatiu, Albert Comas, acompanyat pel president del Comitè d’Àrbitres, Tomeu Barceló, el president de l’entitat coorganitzadora Juanjo Caballero (C.F. Lloseta), i el regidor d’Esports de l’Ajuntament Llosetí, Llorenç Guardiola, acabant, com no podia ser d’altra manera, amb una bona berenada per a tots els participants, molt ben preparada, com de costum, per la família Caballero i l’Ajuntament de la localitat.

Vinents tirades

Mallorca: Diumenge 23. d’octubre, a partir de les 10 hores, cloenda de la Challenge del Campionat de Mallorca de Pedra, amb la Tirada Fira d’Esports d’Inca, baix de la organització de la Colla Fonera Mccolins.

Menorca: Diumenge, 23 d’octubre, a les 11 hores. Lloc: Camp de Tir de Fona de Sant Lluís. Cloenda de la Challenge del Campionat de Menorca de Pedra. Organitza: UEM Menorca.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt