Ara llegint
Calvià i Andratx s’uneixen per connectar Peguera i Camp de Mar amb un passeig peatonal

Calvià i Andratx s’uneixen per connectar Peguera i Camp de Mar amb un passeig peatonal

Calvià i Andratx s'uneixen per connectar Peguera i Camp de Mar amb un passeig peatonal


Els batles de Calvià i Andratx, Juan Antonio Amengual i Estefanía Gonzalvo, respectivament, acompanyats d’una part dels seus equips de govern, s’han reunit en el que suposa el primer d’una sèrie d’encontres periòdics per desenvolupar estratègies conjuntes entre ambdós municipis veïnats.

Els màxims responsables municipals han coincidit en assenyalar com a “espai comú” el Ponent de l’illa, punt de partida per establir prioritats i projectes, tal com ha explicat Amengual: “La sintonia entre ambdós municipis és màxima. Treballem en projectes per desenvolupar conjuntament que ens permetran ser més eficients i eficaços, reduir despeses i establir una gran col·laboració al Ponent de Mallorca”.

Es treballa en projectes esportius, mediambientals o turístics, entre altres, per “vendre el Ponent com una sola zona”.

Entre ells, es recupera una idea postergada en diverses ocasions i que servirà per millorar la connectivitat entre Calvià i Andratx, segons ha anunciat Gonzalvo: “Treballem de la mà per aconseguir projectes importants per ambdós municipis. Treballem colze a colze per unir amb un passeig peatonal Peguera i Camp de Mar, una proposta que fa anys estava sobre la taula i que esperem desenvolupar en aquesta legislatura”.

Gonzalvo i Amengual ja han mantingut diversos encontres en les fires turístiques de Londres i Madrid, així com en altres fòrums, si bé la col·laboració entre els dos municipis s’inicia ara de manera formal i planificada. Un dels objectius marcats passa per fixar aquells projectes en comú susceptibles d’aconseguir la finançament d’altres institucions i actuar conjuntament per aconseguir-ho.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt