Ara llegint
Calvià llança una campanya d’identificació i esterilització de moixos domèstics

Calvià llança una campanya d’identificació i esterilització de moixos domèstics

Calvià llança una campanya d'identificació i esterilització de moixos domèstics

L’Ajuntament de Calvià impulsa una campanya d’identificació i esterilització de moixos domèstics per a enguany. Aquesta iniciativa cerca donar suport a les persones propietàries d’aquestes mascotes mitjançant una convocatòria d’ajuts específica. Per a aquesta campanya, s’hi destina un pressupost màxim de 9.000 euros. Les ajudes es distribueixen de la manera següent:

  • Identificació amb xip: Fins a un màxim de 30 €.
  • Esterilització de moixes: Fins a un màxim de 80 €.
  • Esterilització de moixos: Fins a un màxim de 40 €.

Per poder accedir als ajuts, és requisit que els propietaris dels moixos estiguin empadronats al municipi de Calvià. S’haurà de presentar factura del menescal i la documentació que acrediti que la mascota està identificada degudament i inscrita al Registre d’Identificació d’Animals de Companyia de les Illes Balears (RIACIB). Les sol·licituds de les ajudes es poden efectuar fins al 30 de novembre de 2024 a través de l’apartat de Benestar animal del web de l’Ajuntament de Calvià. 

Aquesta campanya té com a finalitat conscienciar la població sobre la importància d’identificar i esterilitzar els animals de companyia. Amb aquestes mesures se cerca promoure la salut i el benestar dels moixos domèstics, reduir el nombre d’animals abandonats al carrer i minvar el nombre de camades no desitjades al municipi.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt