Ara llegint
El Bisbat de Mallorca ordena el trasllat del Seminari Major a Lluc

El Bisbat de Mallorca ordena el trasllat del Seminari Major a Lluc

El Bisbat de Mallorca ordena el trasllat del Seminari Major a Lluc

El Seminari Major passarà a estar ubicat en el Santuari de Lluc. Així ho ha explicat avui el Bisbat de Mallorca, després d’anunciar que mossèn Francesc Vicens deixa de ser el rector del Seminari Major i que serà substituït per mossèn Marià Gastalver, prior de Lluc des de fa quatre anys, que compaginarà les dues funcions.

El Bisbat de Mallorca ha decretat que el reduït grup de seminaristes es traslladi a residir a Lluc amb l’equip pastoral del Santuari, i que els formadors que pròximament nomenarà el nou rector també hi acudeixin.

D’aquesta forma s’espera que a partir del nou curs la formació dels futurs preveres es dugui a terme a Lluc, que recupera aquesta figura.

Mossèn Francesc Vicens, que fins ara era el rector del Seminari Major de Mallorca, ha cessat recentment del seu càrrec i ha estat destinat de rector a les parròquies de Pollença i Port de Pollença. Vicens, que continuarà com a Vicari Episcopal per al Patrimoni Històric i Cultural, ja va ser rector d’aquest municipi anteriorment. El passat diumenge dia 3 de setembre, el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, va presidir la celebració d’entrada del nou rector a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Pollença.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt