Ara llegint
Els beneficis del Neula Parc de Calvià, per al Fons Mallorquí de Solidaritat

Els beneficis del Neula Parc de Calvià, per al Fons Mallorquí de Solidaritat

L’Ajuntament de Calvià, com fa en cada edició des que se celebra, destina a entitats socials els doblers que es recapten amb les entrades al Neula Parc, que enguany ha tingut també una edició al mes d’abril ja que a causa de la situació sanitària no es va poder dur a terme durant les festes de Nadal.

En aquesta ocasió, el parc infantil ha recaptat un total de 3.653 euros durant els tres dies en què va estar obert al pavelló de Galatzó, del 20 al 22 d’abril. L’activitat té un preu d’entrada simbòlic de 6 euros per a famílies de 4 a 7 persones, o 2 euros per a persones individuals.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, junt amb la tinenta de batle de Cohesió Social i Igualtat, Nati Francés, ha lliurat els xecs a cada una de les entitats socials que, per a aquesta edició, han estat el Fons Mallorquí de Solidaritat i Discaesports. En nom d’aquestes entitats, els han recollit Catalina Socies i Mariano Fernández López, respectivament. El batle ha volgut agrair a les, aproximadament, 2.600 persones que varen assistir a l’esdeveniment, la seva aportació que permetrà destinar-la, per una banda, a un projecte en el municipi eslovac d’Hummenné de tallers infantils i activitats de socialització de refugiats i refugiades ucraïnesos, i, per altra, a la compra d’una cadira adaptada per part de l’entitat que facilita la pràctica de l’esport a persones amb discapacitat.

Enguany, en el Neula Parc s’han incorporat novetats i millores en l’aspecte inclusiu. Per exemple, tant al matí com a l’horabaixa, la primera hora d’obertura ha estat sense renous, i els tallers han estat adaptats per a tots els infants amb discapacitat auditiva, per la qual cosa s’ha comptat amb la col•laboració d’ASPAS i de la Fundación Mallorca Live.

Per altra banda, a la zona exterior es va instal•lar una gran carpa destinada específicament als nins i nines de 0 a 6 anys on, a més, hi havia espais separats de conciliació per a la cura de bebès per al canvi de bolquers, per a donar-los de mamar o el biberó, o simplement per a descansar.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt