Ara llegint
L’112 demana no acudir a la Serra de Tramuntana aquest cap de setmana per evitar embossos

L’112 demana no acudir a la Serra de Tramuntana aquest cap de setmana per evitar embossos

“Per tal d’evitar embossos en els accessos a diversos punts de la Serra de Tramuntana, recomanam evitar anar-hi durant el cap de setmana sempre que no sigui imprescindible”. Aquest és el missatge llançat avui dematí per l’112 després que les nevades dels darrers dies duguessin com a conseqüència una allau de persones a municipis com Escorca, Fornalutx o Selva, on es varen produir col·lapses circulatoris.

El municipi més afectat va ser el d’Escorca, que no disposa de suficients agents de Policia Local per distribuir el trànsit rodat que hi va arribar en poc temps. També Fornalutx i Selva varen patir les conseqüències del trànsit, especialment després que el departament de Carreteres del Consell de Mallorca optàs per tancar la carretera.

Els cims de la Serra de Tramuntana duen nevats des del passat dia 1 de gener i són un pol d’atracció de nombroses persones que hi arriben a través de la carretera del Puig Major, bé des de Sóller o també des d’Inca.

La Guàrdia Civil de Trànsit va imposar durant els col·lapses circulatoris nombroses multes de trànsit a vehicles que es trobaven estacionats sobre la calçada, ja que en molt pocs trams de la carretera del Puig Major hi ha aparcaments habilitats.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt