Ara llegint
L’Institut d’Andratx oferirà un Grau Mitjà de Jardineria i Floristeria a partir del proper curs

L’Institut d’Andratx oferirà un Grau Mitjà de Jardineria i Floristeria a partir del proper curs

L'Institut d'Andratx oferirà un Grau Mitjà de Jardineria i Floristeria a partir del proper curs

A partir del proper curs escolar l’IES Baltasar Porcel d’Andratx impartirà el Grau Mitjà de Jardineria i Floristeria i el Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria gràcies al fet que la Conselleria d’Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears acceptàs la sol·licitud que feia anys que demanava l’Ajuntament d’aquesta localitat i l’institut.

“Després de tenir diferents reunions amb la Direcció General de Formació Professional, rebre la visita als centres educatius del Conseller d’Educació i Universitats Antoni Vera i la predisposició de la direcció de l’IES Baltasar Porcel per implantar aquest tipus de formació, hem aconseguit la implantació del grau mitjà al nostre municipi”, han explicat des del consistori.

La regidora d’Educació, Mady Juan ha volgut destacar que “estam molt contents de poder haver aconseguit la implantació del grau mitjà al nostre centre i poder donar noves sortides als nostres estudiants sense necessitat de desplaçar-se del municipi”. Per la seva banda, la Batlessa Estefanía Gonzalvo ha volgut donar les gràcies al Govern de les Illes Balears per haver acceptat les propostes. “Fer feina de la mà amb les diferents administracions públiques és molt important per poder fer realitat propostes com aquestes al nostre municipi. Tenir l’opció de poder impartir el grau mitjà a Andratx és una eina més que podran tenir els andritxols per poder seguir els seus estudis”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt