Ara llegint
Ou Verd dona el ‘Cor Calvianer’ al municipi

Ou Verd dona el ‘Cor Calvianer’ al municipi

L’Ajuntament de Calvià ha rebut l’escultura que el col·lectiu d’artistes OU Verd ha donat en homenatge a les víctimes de la pandèmia del Covid-19. L’escultura, que ha estat realitzada amb ferro reciclat, té per títol Cor Calvianer. L’obra ha estat realitzada per l’escultor Carlos Terroba “Thierro” i va acompanyada d’un poema de l’autor Manuel Navarro “Navarro Durruty” anomenat El cor de Terroba. El poema figura en una peça a part a una placa a un costat de l’escultura.

La recepció oficial de l’obra per part de l’Ajuntament es va dur a terme en un petit acte que ha tingut lloc al Passeig del Mar de Palmanova, on s’ha instal·lat l’escultura, amb l’assistència del batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, que ha agraït al col·lectiu d’artistes i a l’autor la donació de l’obra; la tinenta de batle de Cohesió social de l’Ajuntament, responsable de Cultura, Nati Francés, i la regidora de la zona de Palmanova, Francisca Muñoz, així com integrants del Col·lectiu Ou Verd.

Des del col·lectiu OU VERD, amb motiu de la cessió de l’obra al municipi, varen assenyalar que “Des del record, la tristesa i l’amor als que no han pogut superar la malaltia, a les famílies castigades per la pèrdua d’un ésser estimat i a la societat en el seu conjunt, per ells va el nostre homenatge”. Afegeixen també des del col·lectiu d’artistes: “Sobre el marc incomparable que ofereix un dels nostres passejos més emblemàtics, al costat de la mar de Calvià, neix aquest memorial en forma de cor”.

Amb aquesta cessió, el conjunt format per escultura i poema passa a formar part del patrimoni artístic municipal.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt