Ara llegint
Pollença arranca les tasques de neteja dels trams urbans dels torrents

Pollença arranca les tasques de neteja dels trams urbans dels torrents

L’Ajuntament de Pollença ha iniciat avui les tasques de neteja dels torrents urbans del municipi. Aquestes actuacions s’emmarquen en el Pla de neteja de torrents als trams urbans del terme municipal amb l’objectiu d’evitar inundacions durant l’època de pluges.

A Pollença, aquestes tasques es duran a terme en el torrent de Sant Jordi i l’entorn del Pont Romà, que comprèn uns 150 metres lineals, mentre que en el Port de Pollença es farà la neteja del torrent de Can Singala amb uns 285 metres lineals, el torrent de Bóquer amb uns 350 metres lineals i els torrents del Pinaret i Gotmar amb uns 300 metres lineals.

La corporació municipal té previst destinar a aquestes tasques un total de 9.000 euros i es preveu la retirada de residus formats majoritàriament per matèria vegetal. A més, la neteja es durà a terme mitjançant mitjans manuals, excepte en el torrent del Pinaret i Gotmar que serà necessari utilitzar mitjans mecànics.

D’altra banda, l’Ajuntament ha sol·licitat a la Direcció General de Recursos Hídrics de la Conselleria de Medi Ambient i Territori que es duguin a terme les tasques de neteja de la xarxa de torrents del municipi de Pollença que estan fora de la zona urbana i són de la seva competència, la qual cosa no es fa des de 2018 i pot provocar problemes en cas d’haver-hi fortes pluges.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt