Ara llegint
Pollença espera el nou PAC per dedicar l’edifici de Can Conill a escoleta de 0 a 3 anys

Pollença espera el nou PAC per dedicar l’edifici de Can Conill a escoleta de 0 a 3 anys

Pollença ha projectat la creació d’una nova escoleta a les dependències que actualment ocupa el Punt d’Atenció Continuada (PAC) de Can Conill. Si el Govern Balears compleix el compromís de construir un nou Centre de Salut, Pollença podrà dedicar aquest espai a l’ensenyament.

El batle de Pollença, Tomeu Cifre, es mostra esperançat i confia que el Govern de les Illes Balears compleixi el compromís adquirit amb el municipi.

Segons l’acord signat amb la Conselleria de Salut i tal i com es va informar l’Ajuntament a través d’un comunicat oficial del Govern el mes de febrer passat, el projecte d’obres ja ha estat remès, per tant, d’aquí a poc temps hauria de sortir la seva licitació de manera que l’abril de 2023 estiguin finalitzades i el nou PAC construït.

Per a l’any 2024

Si aquests terminis es compleixen, la nova escoleta de Pollença podrà estar acabada un any després, el 2024, a l’actual PAC. “Si la Conselleria de Salut del Govern compleix el compromís d’acabar el nou centre de salut el 2023, no hi haurà cap dificultat perquè comencin les obres de condicionament per convertir l’antic PAC en la nova escoleta de 0 a 3 anys el 2024” ha manifestat el batle.

Una vegada analitzades totes les possibilitats i ubicacions per a la construcció de la nova escoleta de 0 a 3 anys, ha assenyalat Cifre, “finalment ens hem decantat per l’actual PAC ja que és la ubicació més viable tècnicament”.

En aquest sentit, el batle ha aclarit que es tracta d’una “zona ideal” ja que tant la infraestructura com l’entorn reuneixen totes les condicions perquè l’actual PAC sigui el lloc idoni per a la posada en marxa de l’escoleta. Així doncs, no sols té l’espai suficient, sinó que a més disposa d’una zona verda i, com a valor afegit, està situat prop de la residència de gent gran.

“Les noves polítiques que estam duent a terme des de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Pollença intenten potenciar la relació i la interacció dels infants i els joves amb les persones majors” ja que, d’aquesta manera conclou el batle, “fomentam l’estimulació dels adults aconseguint un efecte molt positiu tant en els infants com, sobretot, en la gent perquè guanyen major vitalitat i alegria”.

@Foravila_IB
#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt