Ara llegint
Set nits seguides de neu sobre els cims de la Tramuntana

Set nits seguides de neu sobre els cims de la Tramuntana

El Consell de Mallorca ha reobert avui dematí a les 10:30 hores el tram de la carretera del Puig Major que a primera hora havia hagut de tancar per una nova acumulació de neu al paviment.

I és que des del dia 1 de gener el Consell de Mallorca es veu obligat a tancar el tram de via situat a major altura perquè cada dia cau precipitació en forma de neu i s’ha d’activar el dispositiu per a la seva retirada.

En tot el que portam de segle XXI mai encara no s’havia produït una situació com aquesta, amb tants dies seguits de precipitació en forma de neu sobre els cims més elevats de la Serra de Tramuntana. I totes les previsions indiquen que la situació es prolongarà encara més dies.

L’AEMET preveu per a la jornada d’avui que la cota de neu es mantengui entre els 800 i els 1.100 metres d’altura i adverteix de pluja generalitzada. I, d’altra banda, adverteix de l’arribada de la borrasca batejada amb el nom de Filomena, que es desplaça des de l’Atlàntic cap a la península Ibèrica i arribarà també a les Illes Balears al llarg dels propers dies, amb temperatures extremadament baixes i més pluja.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt