Ara llegint
Torna la campanya de bons “Queda’t a Andratx” amb 27 establiments adherits

Torna la campanya de bons “Queda’t a Andratx” amb 27 establiments adherits

Torna la campanya de bons "Queda't a Andratx" amb 27 establiments adherits

A partir de demà dia 10 d’octubre torna la campanya de bons “Queda’t a Andratx” amb el suport tècnic de la Cambra de Comerç de Mallorca. La campanya durarà 1 mes, fins dia 9 de novembre, i compta amb 27 establiments adherits. L’objectiu principal és dinamitzar el comerç local en èpoques no estivals, diversificar l’oferta i fer-lo més atractiu.

L’Ajuntament d’Andratx el passat mes de juliol va aprovar una nova partida pressupostària de 74.740€ per dur a terme la segona edició de la campanya. Els clients obtendran un descompte de 20 euros per cada compra que realitzin superior als 30 euros. És a dir, qui dugui a terme un compra a un establiment adherit al programa tindrà dret a bescanviar un bo per cada 30 euros de compra amb un màxim de 2 bons per persona.

Aquests dos bons els podran utilitzar o bé en un mateix establiment o en dos establiments diferents. La batlessa Estefania Gonzalvo està satisfeta de poder tornar a dur a terme per segona vegada la campanya “Queda’t a Andratx”. El consistori explica que un dels seus objectius principals és fer feina de la mà dels comerciants, escoltant les seves necessitats i ajudant-los mitjançant iniciatives d’aquest tipus a impulsar els seus negocis.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt