Ara llegint
Amb la fona a Son Servera

Amb la fona a Son Servera

El C.F. Ciutat, C.F. Sa Pobla i C.F. Llucmajor, dominen a Son Servera.

Albert Comas, Antònia Reynés i Xavi Tomàs triomfadors al Punt Verd.

Esplèndida matinal de tir de passetja, amb solellet i ventet, diumenge passat, a partir de les deu del matí, al Punt Verd de Son Servera, amb una pràcticament perfecta organització, tot molt ben muntat, i amb les dianes amb protectors, de la mà del C.F. Son Servera, puntuable pel Campionat de Mallorca de Pedra, amb una molt bona inscripció (la tercera millor de la temporada) que aconseguí congregar un total de 67 foners (30 homes, 12 dones, 14 nins, i 11 tiradors de promoció).

Albert Comas – Tomàs Pérez, fins a la darrera pedrada.

Els del C.F. Ciutat tornaven a estar de ratxa, amb un dur enfrontament entre Albert Comas (actual president federatiu), i el seu coequipier Tomàs Pérez, només inquietats pel pobler Toni Franch, a només un punt d’ells.

Comas i Pérez arribaren al final de la confrontació empatada a 12 punts, amb una diana i 8 impactes els dos, imposant-se al desempat Albert Comas.

Per Antònia Reynés no passen els anys.

La veterana Antònia Reynés, que milita dins els foners de Sa Pobla, ens demostrà una vegada més que els anys no importen, que tot ho regeix el cervellet, imposant-se també amb 12 punts (els mateixos que Comas i Pérez), dins les dones federades, seguida de la llosetina del C.F. Ciutat Vanesa Castillo, a només un punt (els entrenaments i la constància donen bons resultats), copant el tercer lloc, a dos punts de n’Antònia, una altra de les foneres a tenir sempre en compte a l’hora  de les classificacions finals, na Marga Fiol (C.F. Mallorca).

Xavi Tomàs i Elioenai de Soussa,

Dins nins federats, lògicament hem de destacar el primer lloc de la promesa llucmajorera Xavi Tomàs, que aconseguí sumar 8 punts dins la primera ronda, el foner amb més alta puntuació de la matinal esportiva, amb un total de 13 punts (4 dianes i 7 impactes), seguit per les jovençanes Diana Calderón (C.F. Lloseta), i Leyre Gómez (C.F. Mallorca), a 6 i 8 punts, respectivament de Xavi.

Molt destacable també la participació del més jovençà dels Maccolins, Elioenai de Soussa, de cinc anys, que seguint l’exemple dels seus pares foners, aconseguí, entre molta expectació i aplaudiments, dos quadres, ni més, ni menys, que a llarga distància.

Toni Gomila, triomfador dins Promoció.

I finalment dins Promoció empat a tres punts entre Toni Gomila i Gregori Santiago, imposant-se en el desempat Gomila sobre Santiago, copant el tercer lloc Toni Cobo, a 1 punt.

Lots de productes illencs.

El lliurament de premis va estar presidit pels nous regidors de l’Ajuntament de Son Servera Àngela Brunet i Gregori Santiago, acompanyats d’Albert Comas, president de la Federació Balear de Tir de Fona, i els directius de l’entitat organitzadora Xavi Luque i Martin Brodt.

Vinents tirades.

Cap de setmana al límit.

Ens veiem, aquest dissabte, 1 de Juliol, a partir de les 18 hores, a la Tirada de s’Aranjassa, organitzada pel C.F. Mallorca.

I el diumenge, dia 2 de Juliol, a partir de les 10-30′ hores, a la Tirada de Campanet, dins el Pavelló Municipal d’aquesta localitat, organitzada pel C.F. Sa  Pobla; les dues modalitat pedra.

CLASSIFICACIONS:

Imatge dels homes federats.

Classificació Homes.

1.- Albert Comas (C.F. Ciutat), 12 punts, 1 diana i 8 impactes.

2.- Tomàs Pérez (C.F. Ciutat), 12 punts, 1 diana i 8 impactes.

3.- Toni Franch (C.F. Sa Pobla), 11 punts, 1 diana i 9 impactes.

fins a 30 classificats.

El grup de dones federades.

Classificació Dones.

1.- Antònia Reynés (C.F. Sa Pobla), 12 punts, 3 dianes i 9 impactes.

2.- Vanesa Castillo (C.F. Ciutat), 11 punts, 1 diana i 8 impactes.

3- Marga Fiol (C.F. Mallorca), 10 punts, 2 dianes i 7 impactes.

fins a 12 classificades.

Els nins federats a la tirada del Punt Verd de Son Servera.

Classificació Nins.

1.- Xavi Tomàs (C.F. Llucmajor), 13 punts, 4 dianes i 7 impactes.

2.- Diana Calderón (C.F. Lloseta), 7 punts, 0 dianes i 6 impactes.

3.- Leyre Gómez (C.F. Mallorca), 5 punts, 1 diana i 3 impactes.

fins a 14 classificats.

Classificació Promoció.

1.- Toni Gomila, amb 3 punts.

2.- Gregori Santiago, 3 punts.

3.- Toni Cobo, 2 punts.

fins a 11 classificats.

Àlbum fotos:https://www.flickr.com/photos/ccds/albums/72177720309434078

(FOTOS:  Foners Mallorquins).

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt