Ara llegint
Bunyola recapta 4.000 euros en un concert gòspel per a la teulada de la parròquia

Bunyola recapta 4.000 euros en un concert gòspel per a la teulada de la parròquia

Bunyola recapta 4.000 euros en un concert gòspel per a la teulada de la parròquia

El passat diumenge, el poble de Bunyola va viure una experiència musical única en el concert solidari a càrrec de la coral Ànima Gospel amb col·laboració amb l’Ajuntament de Bunyola, amb l’objectiu de recaptar fons per a la restauració de la coberta de la Parròquia de Sant Mateu.

Aquesta idea sorgeix d’una iniciativa de l’associació Bunyola 365, qui va proposar fer aquesta actuació per tal d’ajudar a l’Església a sufragar la despesa de les obres.

L’entusiasme per l’esdeveniment va ser tal que les entrades es van esgotar en qüestió de dies des de la seva publicació, demostrant el suport massiu de la comunitat en aquesta causa.

Sota la direcció de Carmen Jaime, el concert va oferir una experiència musical emotiva i inspiradora, que va ser tot un èxit, gràcies també a la il·luminació innovadora i a la posada en escena que va proporcionar una atmosfera única. Aquesta memorable vetllada va ser possible gràcies a la col·laboració de diverses entitats i organitzacions.

El resultat va ser exitós, amb una recaptació total de 4.045 € destinats a la restauració de la teulada de l’església, una contribució fonamental per a la salvaguarda del patrimoni local.

La regidora de Cultura, Marian Serralta, ha destacat la importància d’aquest esdeveniment, assenyalant que “ha estat pioner en la seva posada en escena, convertint-se a més en una gran ocasió per recaptar fons per una causa com la millora de la teulada de l’església”, afegint que pot ser un referent per altres localitats interessades a oferir concerts amb un ambient similar.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt