Ara llegint
El professor Jaume Corbera dona part de la seva biblioteca a la UIB

El professor Jaume Corbera dona part de la seva biblioteca a la UIB

El professor emèrit Jaume Corbera, del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, ha signat un conveni amb la Universitat de les Illes Balears pel qual dona uns 3.000 exemplars de llibres, separates i revistes que són part de la seva biblioteca personal i professional. Aquesta col·lecció abasta principalment temàtiques relacionades amb la lingüística i la filologia romànica i catalana, però també àrees com la sociolingüística, la història i el conflicte nacional. Amb aquesta donació, el doctor Jaume Corbera vol contribuir a enriquir el patrimoni cultural de la Universitat de les Illes Balears. El doctor Víctor Homar, vicerector de Polític Científica i Investigació, i el doctor Jaume Corbera, professor emèrit de la UIB, han signat el conveni de donació a l’edifici Son Lledó, del campus universitari. Hi era present el senyor Joan Espina, cap del Servei de Documentació i Arxiu de la UIB.

El professor emèrit Jaume Corbera, del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, ha signat un conveni amb la Universitat de les Illes Balears pel qual dona uns 3.000 exemplars de llibres, separates i revistes que són part de la seva biblioteca personal i professional.

Aquesta col·lecció abasta principalment temàtiques relacionades amb la lingüística i la filologia romànica i catalana, però també àrees com la sociolingüística, la història i el conflicte nacional.
 
Amb aquesta donació, el bunyolí Jaume Corbera vol contribuir a enriquir el patrimoni cultural de la Universitat de les Illes Balears, segons ha explicat.

El doctor Víctor Homar, vicerector de Polític Científica i Investigació, i el doctor Jaume Corbera, professor emèrit de la UIB, han signat el conveni de donació a l’edifici Son Lledó, del campus universitari. Hi era present el senyor Joan Espina, cap del Servei de Documentació i Arxiu de la UIB.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt