Ara llegint
La fona fou present a les festes patronals de Campanet

La fona fou present a les festes patronals de Campanet

El C.F. Mallorca torna arrasar dins Homes i Dones, i el Llucmajor dins Nins.

José Ramon Garcia, Mar Cuesta i Xavi Tomàs triomfadors a Campanet.

I seguim fregant rècords. Aquesta vegada al Pavelló Municipal de Campanet, baix de l’organització del C.F. Sa Pobla, on s’aconseguí congregar un total de 77 foners (40 homes, 10 dones, 15 nins i 12 tiradors de promoció), només un tirador menys que el dia anterior a d’Aranjassa (rècord de 78 participants), diumenge passat, 2 de juliol, a partir de les deu i mitja del matí, puntuable pel Campionat de Mallorca de Pedra, amb un ambient perfecte, a pesar de la forta i ofegant calor, sufocada pel sempre imprescindible càntir den Diego Camuñas.

José Ramon Garcia, tornà a triomfar, com el capvespre anterior.

El C.F. Mallorca segueix comandant, dins les categories d’homes i dones federades, amb un incombustible i encertat José Ramon Garcia que, de nou, tornà aconseguí la màxima puntuació del capvespre esportiu, 14 punts,4 dianes i 9 impactes.

Copant el segon i tercer lloc, empatats a punts, però no amb dianes, Juanjo Caballero (C.F. Lloseta), amb 13 punts, 3 dianes i 8 impactes, seguit al tercer lloc per Toni Franch (C.F. Sa Pobla), amb 13 punts, 2 dianes i 10 impactes.

Mar Cuesta, com de costum tornà arrasar.

Mar Cuesta (C.F. Mallorca) també, com el dia anterior, tornà a arrasar, conquerint brillantment el triomf dins Dones Federades, amb un total de 12 punts (a només dos punts del màxim anotador de la matinal esportiu José Ramon Garcia), 1 diana i 9 impactes, seguida, com de costum, en segon lloc, per la ciutadana Vanesa Castillo (C.F. Ciutat), sumant un total de 9 punts, 1 diana i 7 impactes; copant el tercer lloc Antònia Reynés (C.F. Sa Pobla), també amb 9 punts i 1 diana, però només 6 impactes.

Xavi Tomàs, guanyador, amb dura pugna amb Lluís Mestre.

Dins nins federats, nou triomf del llucmajorer Xavi Tomàs (C.F. Llucmajor), empatat amb punts, dianes i impactes (11-3 i 5) amb Lluís Mestre (C.F. Mallorca); imposant-se al desempat en Xavi, seguit den Lluís.

El tercer lloc fou, una vegada més, per Noa De Sousa (C.F. Maccolins), amb 8 punts, 1 diana i 5 impactes.

Daniela, triomfadora dins Promoció.

I finalment dins Promoció empat a un punt entre els tres primers classificats, que després dels corresponents desempats, quedaren en aquest ordre: Daniela: Aina Leza i Marc Gómez.

La triomfadora de promoció.

Lliurament de premis.

El lliurament de premis, artesanals i vistosos trofeus, va estar presidit pel nou Batle de Campanet, Guillem Rosselló, acompanyat del president federatiu Albert Comas, Tomeu Barceló, president del C.F. Sa Pobla, i l’històric foner Diego Camuñas.

Grup d’homes federats.
Grup de dones federades.
Els nins feren una molt bon paper a la tirada de Campanet.

Vinents tirades.

Ens veiem, aquest dissabte, 15 de Juliol, a partir de les 18-30’ hores, a la Tirada del’Ermita de Crestatx, organitzada pel C.F. Sa Pobla, puntuable pel Campionat de Mallorca de Pedra.

FOTOS i CLASSIFICACIONS:

0.- ProgramaCampanet-02-07-2023

FOTOS:Joan Oliver i Ramon.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt