Ara llegint
Tir de fona: Trofeu Festes Sant Sebastià del Fortí

Tir de fona: Trofeu Festes Sant Sebastià del Fortí

Diumenge passat, 29 de gener, a partir de les deu del matí, a pesar del fort fred, molta neu a les muntanyes, algunes brusques i presagis de mal temps, el Parc de Sa Riera, de Ciutat, acollí l’anunciat Trofeu Festes Sant Sebastià del Fortí, organitzat pel C.F. Ciutat, baix del patrocini de l’Associació de Veïns Es Fortí, modalitat pilota, amb el que s’inaugurà la temporada 2023 de tir amb pilota, competició puntuable per a la Challenge del Campionat de Mallorca de l’especialitat, que aconseguí congregar un total de 60 foners inscrits (29 homes, 10 dones, 7 nins i 14 tiradors de promoció), amb molt altes puntuacions.

Mar Tomàs

Molt renyida, fins a la darrera pilota, la tirada per a nins federats, amb una inspiradíssima Mar Tomàs (C.F. Llucmajor), que amb 9 punts, 2 dianes i 7 impactes, va aconseguir superar, per només un punt, al seu més immediat seguidor Xisco Moyà (C.F. Maccolins), copant el tercer lloc, el seu coequipier Xavi Tomàs (C.F. Llucmajor), amb 5 punts.

Mar Cuesta

Mar Cuesta (C.F. Mallorca), tornà a imposar la seva gran classe, dins dones federades, amb una espectacular tirada (18 punts, 6 dianes i 11 impactes), aconseguint superar, per només un punt, a la llosetina Antònia Cuenca (C.F. Lloseta), en aquests moments una de les dones a tenir sempre en compte a l’hora de les classificacions finals, copant el tercer lloc la llucmajorera Marga Santandreu (C.F. Llucmajor), a 5 punts de Cuesta.

Entrega de trofeus dels homes participants. (Foto: Joan Oliver)

Homes

Si espectaculars foren els triomfs de Mar Cuesta i Mar Tomàs, la competició d’homes federats fou d’infart, imposant-sem amb tots els honors, José Ramon Garcia (C.F. Mallorca), acumulant,  ni més ni menys que 23 punts, amb 9 dianes i 14 impactes, seguit, amb la mateixa puntuació per Xisco Amengual (C.F. Ciutat), amb una diana de diferència, copant el tercer lloc, un altre dels clàssics, Pedro Palacios (C.F. Mallorca), a només un punt de Ramon i Amengual. Sent també molt destacables els 21 punts de Cosme Sastre (C.F. Mallorca) i els 20 del superveterà Diego Camuñas (C.F. Sa Pobla).

Lliurament de premis

El lliurament de premis, va estar presidit pel regidor de l’Ajuntament de Palma Alberto Jarabo, acompanyat d’Albert Comas, president de la Federació Balear de Tir de Fona, Xisca Sastre, presidenta del C.F. Ciutat, i Salvador Maimó, president de l’Associació de Veïns Es Fortí, lliurant-se safates i artesania illenca als tres primers classificats de les quatre categories en litigi.

Entrega dels trofeus dels nins federats. (Foto: Joan Oliver)

CLASSIFICACIONS.

Nins Federats.

1.- Mar Tomàs (C.F. Llucmajor), 9 punts, 2 diana i 7 impactes.

2.- Xisco Moyà (C.F. Maccolins), 8 punts, 2 dianes i 6 impactes.

3.- Xavi Tomàs (C.F. Llucmajor), 5 punts i 5 impactes.

fins a 7 classificats.

Les dones federades guanyadores. (Foto: Joan Oliver)

Dones Federades.

1.- Mar Cuesta (C.F. Mallorca), 18 punts, 6 dianes i 11 impactes.

2.- Antònia Cuenca (C.F. Lloseta), 17 punts, 4 dianes i 13 impactes.

3.- Marga Santandreu (C.F. Llucmajor), 13 punts, 3dianes i 10 impactes.

fins a 10 classificades.

Homes Federats.

1.- José Ramon Garcia (C.F. Mallorca), 23 punts, 9 dianes i 14 impactes.

2.- Xisco Amengual (C.F. Ciutat), 23 punts, 8 dianes i 15 impactes.

3.- Pedro Palacios (C.F. Mallorca), 22 punts, 7 dianes i 15 impactes.

fins a 29 classificats.

Els participants de promoció. (Foto: Joan Oliver)

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt