Ara llegint
XLIII Tirada Ciutat de Sóller

XLIII Tirada Ciutat de Sóller

La prova es disputà dins el camp de tir federatiu de Can Valero, a Palma.

El camp de tir federatiu de Can Valero (Palma), acollí dissabte passat, dia 23, a partir de les cinc i mitja del capvespre, la disputa de la quaranta-tresena edició de la Tirada Ciutat de Sóller, la prova més antiga del Calendari Balear, puntuable pel Campionat de Mallorca de tir de pedra, organitzada conjuntament pel C.C.D.S. i la Federació Balear de Tir de Fona, amb el suport i patrocini de tots els clubs i àrbitres mallorquins, amb una participació total de 50 foners (27 homes, 7 dones i 16 nins federats), amb clar domini, dins les tres categories, del C.F. Mallorca que, a més d’emportar-se clarament el triomf dins homes i dones federats, copà els tres primers llocs del podi dins la categoria de nins.

Marga Fiol (C.F. Mallorca) fou la màxima anotadora del capvespre esportiu, amb un total de 15 punts, 4 dianes i 9 impactes, seguida de Lluís Mestre i Francesc Montiel, a dos punts, el primer amb 3 dianes i 8 impactes, i el segon amb 2 dianes i 7 impactes.

Dins homes el triomf no es decidí pràcticament fins a la darrera pedrada, imposant-se, per la diferència de només un punt (13), Francesc Montiel (C.F. Mallorca), seguit d’Alfredo Calderón (C.F. Lloseta) i  Jaume Darder (C.F. Mallorca), empatats a 12 punts conquerint el segon escaló del podi Calderón, per haver fet una diana més que Darder.

Dins dones Marga Fiol (C.F. Mallorca) no tingué pràcticament rivals, imposant-se amb total comoditat, amb 15 punts, seguida de Vanesa Castillo (C.F. Ciutat), amb 7, i Marga Santandreu (C.F. Llucmajor), amb 6.

Dins nins l’esportiva competitivitat es centrà entre els dos germans del Mallorca, Lluís Mestre i Irene Mestre, amb 13 punts, en Lluís, i 10 na Irene; copant el tercer lloc Leyre Gómez, també del Mallorca, amb 7 punts.

Lliurament de premis.

L’acte de cloenda, i lliurament de premis, va estar presidit per Albert Comas, president de la Federació Balear de Tir de Fona.

Els impactants premis artesanals foren dissenyats i donats pel llosetí Juanjo Caballero, president del C.F. Lloseta, acabant-se el disputat capvespre esportiu amb una bona berenada per a tots els assistents.

CLASSIFICACIONS:

Els homes classificats

Classificació Homes.

1.- Francesc Montiel (C.F. Mallorca), 13 punts, 2 dianes i 7 impactes.

2.- Alfredo Calderón (C.F. Lloseta), 12 punts, 3 dianes i 6 impactes.

3.- Jaume Darder (C.F. Mallorca), 12 punts, 2 dianes i 7 impactes.

Les dones millor classificades

Classificació Dones.

1.- Marga Fiol (C.F. Mallorca), 15 punts, 4 dianes i 9 impactes.

2.- Vanesa Castillo (C.F. Ciutat), 7 punts, 1 diana i 5 impactes.

3.- Marga Santandreu (C.F. Llucmajor), 6 punts, 0 dianes i 5 impactes.

Els nins, el futur del tir de fona

Classificació Nins.

1.- Lluís Mestre (C.F. Mallorca), 13 punts, 3 dianes i 8 impactes.

2.- Irene Mestre (C.F. Mallorca), 10 punts, 2 dianes i 6 impactes.

3.- Leyre Gómez (C.F. Mallorca), 7 punts, 2 dianes i 4 impactes.

Comunicat del C.C.D.S.

AGRAÏMENT  XLlIII Tirada Ciutat de Sóller.

Gràcies a tots, des del president federatiu Albert Comas i tota la seva directiva, passant pels presidents i directius de tots els clubs illencs i a tots els foners, sense excepció, per la vostra col·laboració i participació en la Tirada Ciutat de Sóller, al Camp Federatiu de Can Valero, de Palma, teòricament l’ajornada Tirada de Sant Bartomeu, el passat dissabte, dia 23.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració i per l’organització de la prova que personalment el nostre club havia tornat a decidir ajornar momentàniament, per no haver-se pogut fer les reformes estipulades al nostre Camp Municipal d’Esports Jaume Oliver i Sastre.

Sou uns cracks, bons esportistes i uns bons amics, un mirall on es poden mirar moltíssims i moltíssims de participants d’altres esports que mai haguessin tingut aquesta gran deferència cap a una altra entitat, defensant, organitzant i patrocinant, tots conjuntament, la prova federada més antiga de les Balears, amb tots els seus detalls, artesanals premis sortits de la mà del foner llosetí Juanjo Caballero, una perfecta organització, i una insuperable berenada, el que demostra, una vegada més que EL TIR DE FONA ÉS UNA GRAN FAMÍLIA.

Gràcies de tot cor amics!

Joan Oliver i Ramon.

Secretari del C.C.D.S.

Fotos: Ponç Bover

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt