Ara llegint
A partir de demà, restaurants de Sóller ofereixen les jornades del bolet

A partir de demà, restaurants de Sóller ofereixen les jornades del bolet

Ahir l’Ajuntament de Sóller, a través de Regidoria de Promoció econòmica, va presentar les primeres Jornades Gastronòmiques del Bolet de Sóller. Unes jornades, pioneres a la vall sollerica, que comptaran amb la participació de restaurants de renom de Sóller i del Port i que es duran a terme a partir del dia 6 d’aquest mes fins a dia 29.

És una iniciativa per a fomentar i promocionar el consum d’aquest producte tan valorat a les cuines més exigents i donar a conèixer aquestes especialitats tradicionals que només podem gaudir una breu temporada cada any. Es comptarà també amb la col·laboració del Museu de Ciències Balears de Sóller.

S’espera que aquest projecte tengui una gran projecció i vagi creixent any rere any, perquè a pesar dels moments tan difícils que es  viuen a l’actualitat, l’aventura neix amb molta força i gran il·lusió.

Sebastià Aguiló, regidor responsable i ànima  d’aquesta iniciativa ha comentat que la intenció d’aquesta primera jornada és que tengui continuïtat en anys futurs  però que enguany té un propòsit molt especial, a banda d’oferir i mostrar  el bolet de Sóller  tant als residents com als forans que ens visitin. Aguiló i tot l’equip que ha treballat en aquest projecte, han volgut fer-ho possible enguany per donar un impuls al sector de l restauració que està passant moments dolents per mor de la situació sanitària que tenim.

El regidor Sebastià Aguiló amb el responsable del restaurant Can Bogueta.

A on podem gaudir-ne…

Els restaurants de Sóller que s’han adherit a les jornades són: Restaurant El Guía, C’an Boqueta, La Vila, Bar Es Firó, Ca’n Nadal i Bar Molino. Pel que fa al establiments del Port de Sóller són: Restaurant Albatros, Campo Sol, Las Olas i Nautiluis.

#Foravilaverd

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt