Ara llegint
Agricultura reparteix 9’3 milions en ajudes per a inversions agràries

Agricultura reparteix 9’3 milions en ajudes per a inversions agràries

Agricultura reparteix 9'3 milions en ajudes per a inversions agràries

La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural ha publicat la proposta provisional de les ajudes a les inversions a les explotacions agràries (INEA 2021), que beneficiaran 143 projectes amb un pressupost total de 9.326.806 d’euros. Aquesta quantia suposa un increment de més de 3 milions respecte al pressupost inicial, després d’acordar-ho amb el sector.

El conseller Joan Simonet ha destacat que aquestes ajudes són una prioritat de la legislatura i que tenen com a objectiu dotar al sector de tots els recursos disponibles. A més, ha afegit que s’està treballant per reduir la burocràcia i facilitar la gestió amb l’Administració.

La proposta provisional es pot consultar a la web del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) fins al 12 de gener. Des de la Conselleria s’ha fet una crida als beneficiaris que no pensin executar les actuacions sol·licitades que presentin un desistiment, per tal de poder aprofitar el pressupost per a altres sol·licituds que han quedat fora.

A més, demà dijous es publicarà una nova convocatòria de les ajudes INEA per al 2023, que comptarà amb 12 milions d’euros repartits en dues convocatòries. Aquestes ajudes s’emmarquen dins el nou Pla estratègic de la PAC 2023-2027 d’Espanya (PEPAC) i que per això estan subjectes a una nova normativa

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt