Ara llegint
Darrera passa del procés selectiu per als futurs bombers del Consell de Mallorca

Darrera passa del procés selectiu per als futurs bombers del Consell de Mallorca

Darrera passa del procés selectiu per als futurs bombers del Consell de Mallorca

El Cos de Bombers de Mallorca ha culminat el curs bàsic de capacitació per bomber-a conductor-a, darrera passa del procés selectiu, que ha consistit en una formació amb una part teòrica i una altra de pràctica, per un total de 670 hores de formació, 458 de les quals en format pràctic i la resta, teòric.

El desenvolupament de la part teòrica s’ha dut a terme a les dependències del Consell Insular de Mallorca, al Saló d’actes de la Llar de la Joventut, mentre que la part pràctica s’ha desenvolupat als parcs de bombers i diferents escenaris de l’illa, incloent una setmana de formació externa Vigo, amb pràctica amb foc real.

En la darrera sessió, el conseller executiu d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, ha agraït la dedicació de tots els aspirants, que per poder accedir al curs han hagut de superar un exigent concurs-oposició. A banda dels requisits bàsics i de l’acreditació dels coneixements teòrics, les persones que vulguin treballar com a bombers han d’haver superat el Curs Bàsic, com que ha organitzat el Consell de Mallorca.

Quatre dels participants del Curs ja poden accedir al Cos com a funcionaris de carrera, mentre que la resta del personal que l’ha superat formaran part del borsí d’interins per a la cobertura de vacants

El Curs es va iniciar dia 1 de setembre de 2022 i ha conclòs el 10 de gener de 2023. El cos docent ha estat format per 43 professors  i 47 monitors, per un programa formatiu complet format per  8 mòduls i 50 assignatures.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt