Ara llegint
El Govern immobilitza formatge, embotit, preparat de carn i salsa caducats i a la venda

El Govern immobilitza formatge, embotit, preparat de carn i salsa caducats i a la venda

El Govern immobilitza formatge, embotit, preparat de carn i salsa caducats i a la venda

El Govern Balear ha immobilitzat diversos productes alimentaris provinents de fora de les Illes Balears perquè estaven caducats. En concret, s’han aixecat dues actes d’inspecció en un establiment de distribució per incomplir la normativa.

Ha estat la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, a través del Servei de Control i Qualitat Agroalimentària de la Direcció General de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, la que, en un control rutinari, ha detectat aquests aliments en mal estat.

Entre els productes que s’han intervingut hi ha diferents tipus de formatge, embotit, preparat de carn, pa i altres derivats de la farina, així com salses i condiments. Tots els aliments que s’han immobilitzat provenen de la Península o de països tercers.

Davant aquesta nova actuació, el director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, Joan Llabrés, ha destacat que «aquests controls d’ofici són fonamentals per evitar les males pràctiques, que suposen una competència deslleial i un frau per al consumidor. Un dels nostres principals objectius és protegir els interessos legítims dels agents del sector i dels consumidors».

Amb tot, des de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural s’ha recordat avui que els incompliments de la normativa vigent poden suposar sancions administratives. En el cas d’infraccions greus, les sancions van des dels 3.000 fins als 15.000 euros o cinc vegades el valor del producte.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt