Ara llegint
Els cans maten, una vegada més, xots i anyells a les finques

Els cans maten, una vegada més, xots i anyells a les finques

El tema dels cans que fan carn a les finques no és un tema que FORA VILA hagi deixat mai de costat. En aquest cas ja no és un fet tan aïllat com pots ser una opinió o una simple queixa o imatge. Avui us presentem un resum d’allò que ha passat a la finca de L’Ofre aquest passat diumenge. Les imatges en són sols una mostra i ja ni hi ha més que suficient. Els propietaris de les guardes ja no saben que han de fer i expressen el seu malestar per dues coses: els cans que fugen dels seus propietaris i van a fer tala i la gran quantitat d’excursionistes que passegen per les finques amb els cans a lloure. A L’Ofre han patit múltiples atacs i, de fet, en aquest darrer mig any els cans han mort una cinquantena de xots.

Així ha quedat aquest animal després de l’atac dels cans el passat diumenge.

Segons han manifestat a aquest mitjà, “els agents de medi ambient sols es dediquen a cercar els caçadors i anar contra els pagesos, però aquest fet i altres com aquest sembla que no són problema seu”.

Per mostra de lo exposat, us deixam algunes imatges que fan calfreds i amb elles, que cada un prengui la responsabilitat que li pertoca i, sobretot, les mesures adients per evitar que això passi.

Els cans fan tala a les finques lluny del control dels seus propietaris, que són els responsables civils de les destrosses dels seus animals.
Un anyel de poques setmanes mort pels cans el passat diumenge a L’Ofre.
Una ovella ja més major també va rebre l’atac dels cans amb el pitjor dels resultats.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt