Ara llegint
Els Ports de les Illes Balears quan les fotos eren en blanc i negre

Els Ports de les Illes Balears quan les fotos eren en blanc i negre

Com eren els ports de les Illes Balears quan les fotografies eren en blanc i negre

Voleu saber com eren els ports de les Illes Balears quan es feien fotos en blanc i negre? Del 14 d’octubre al 5 de gener la seu institucional de l’Autoritat Portuària de Balears (APB) acollirà l’exposició Ports d’un temps, duita a terme de forma conjunta entre Fotos Antiguas de Mallorca (FAM) i l’APB, i que neix en el marc de la celebració del 150è aniversari de la institució.

L’objectiu és fer una mirada cap al passat per fer un viatge emocional que ens portarà per múltiples indrets dels ports d’interès general de Balears. El recorregut és contat a través dels ulls dels protagonistes que visqueren aquella època i que varen deixar un llegat de gran interès cultural i patrimonial que ens permet a dia d’avui gaudir d’aquells moments.

Al llarg d’aquest recorregut podrem visitar barris emblemàtics com el Jonquet, el moll Vell, Dalt Vila, etc. També podrem conèixer els costums i hàbits de les persones que hi vivien i que d’alguna forma són els precursors de l’actual societat.

Aquesta exposició compta amb l’aportació de l’Arxiu Històric de l’APB i el recull fotogràfic cedit per FAM, que està compost per quatre fotògrafs protagonistas d’aquest viatge: Bartomeu Reus Bordoy, Antoni Llodrá, Melsion Guardia i família Sastre Palmer.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt