Ara llegint
La Denominació d’Origen Binissalem commemora els seus 30 anys

La Denominació d’Origen Binissalem commemora els seus 30 anys

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Binissalem ha celebrat avui la VI edició del Reconeixement Manto Negro d’Argent a la Bodega Biniagual, que coincideix amb el trentè aniversari d’aquesta DO i ha lliurat els premis Mantonegro d’Argent.

En aquesta ocasió els premiats han estat l’Associació Balear de Sumillers, per la seva dedicació a la promoció, formació i desenvolupament dels professional del servei del vi i per la seva labor en la prescripció de vins locals; i també per a Magdalena Mesquida Comas, editora de la revista “Terra de Vins”, la primera publicació especialitzada en el sector d’aquesta comunitat autònoma, amb catorze anys de trajectòria.

El guardó que s’ha lliurat és una insignia d’argent en forma de penjoll de raïm que simbolitza la varietat Manto negro, que és la principal dels productors integrats dins la Denominació d’Origen Binissalem.

L’acte s’ha complementat amb un tast professional de vins, on s’han valorat vins blancs i negres monovarietals de varietats autòctones de la comarca de Binissalem.

La vicepresidenta de la DO, Esperança Nadal, ha estat l’encarregada de conduir l’acte que també ha comptat amb la presència de la seva directora tècnica, Marga Amat, que ha resumit la trajectòria de les tres dècades de la Denominació d’Origen.

L’acte ha comptat amb la presència del director general d’Agricultura del Govern, Biel Torrens, i del conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, els quals han donat l’enhorabona a la DO pels 30 anys de trajectòria, han reconegut la labor de viticultors i cellers i han donat l’enhorabona als guardonats.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt