Ara llegint
La marca Pa d’Aquí rep una empenta per promoure el consum de dolços típics del Nadal

La marca Pa d’Aquí rep una empenta per promoure el consum de dolços típics del Nadal

Bunyols, panellets, rosaris, torró, ensaïmada, mantecados, greixonera de Reis i espinagada, ensaïmada de tallades, cocarrois, panades, crespells, rubiols, confits, peladilles, mones de Pasqua i gató, a més del pa, són els atractius dels forns que aquests dies reben una empenta promocional gràcies a la marca “Pa d’Aquí, forn i tradició”.

La Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius està repartint el material destinat a promocionar els productes tradicionals de forn i pastisseria als 240 establiments de Mallorca adherits a la marca “Pa d’Aquí, forn i tradició”.

Són displays amb les imatges de la campanya per donar a conèixer entre els ciutadans l’ampli ventall de rebosteria típica de la nostra geografia, que s’elabora tradicionalment durant les diferents festivitats de l’any. L’objectiu és fomentar la compra d’aquests productes als forns i pastisseries que els elaboren de forma artesanal ja que les diferents dates de Nadal, Pasqua o les festes patronals suposen una font d’ingressos indispensable per al manteniment del sector.

El director general de Comerç, Miquel Piñol, la directora gerent de l’IDI, Mariona Luis, i el gerent de l’Associació de Forners i Pastissers, Pep Magraner, han presentat avui dematí el material de promoció per als establiments.

Es tracta d’una campanya de promoció que es durà a terme durant tot l’any. Per tant, ara es repartirà als establiments la imatge amb els productes de tardor i hivern, i més endavant, se’ls farà arribar el display amb la fotografia de primavera i estiu.

La campanya de promoció de productes tradicionals de forn i pastisseria és una iniciativa promoguda per l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears), entitat dependent de la Conselleria, juntament amb l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, que va demanar una acció per visibilitzar la tasca del sector que ha mantingut vives les tradicions culinàries durant totes les festivitats de l’any. De fet, si no hagués estat per forners i pastissers que han continuat elaborant productes com els rosaris o la greixonera de Reis segurament avui ja no existirien, segons han destacat des del Govern.

La campanya consta d’una sèrie de bodegons fotografiats per Josep Taltavaull, que mostren els productes que es consumeixen tradicionalment a Mallorca durant cada festivitat. Així, es pretén que la ciutadania conegui l’origen de la rebosteria i quan la trobarà amb més freqüència als forns.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt