Ara llegint
Marratxí inicia una campanya intensiva de desbrossament per prevenir el risc d’incendi

Marratxí inicia una campanya intensiva de desbrossament per prevenir el risc d’incendi

Marratxí inicia una campanya intensiva de desbrossament per prevenir el risc d'incendi

L’Ajuntament, a través de l’empresa Marratxí XXI, reforça les actuacions de desbrossament per el propers tres mesos amb una sèrie d’actuacions extraordinàries per evitar el risc d’incendi a les zones públiques ajardinades i solars amb vegetació excessiva o seca, que pugi ser inflamable. El desbrossament també permet una circulació més còmoda i segura per els vianants i aquells veïns que passegen cans.

Les tasques de desbrossament extraordinari les duran a terme tres brigades diferents amb set operaris en total, que treballaran de matí i horabaixa, del 2 de maig a l’1 de juliol. Les actuacions començaran a Pòrtol, Sa Cabaneta i Sant Marçal de dilluns a dissabte, Es Caülls, Es Figueral i Son Ramonell de dilluns a divendres horabaixa i Cas Capità, Can Carbonell, Nova Cabana i Sa Cabana també a l’horabaixa.

Altres nuclis que es veuran beneficiats per aquestes actuacions, molt importants de cara a l’estiu per evitar el risc d’incendi, Son Verí i Vinya de Son Verí, en horari de matí i Son Daviu, Sa Planera, Es Benestar, Pont d’Inca i Ses Cases Noves en horari d’horabaixa.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt