Ara llegint
Terra Nostra i s’Altra Senalla, homenatjades per la difusió dels valors del consum responsable

Terra Nostra i s’Altra Senalla, homenatjades per la difusió dels valors del consum responsable

Terra Nostra i s'Altra Senalla, homenatjades per la difusió dels valors del consum responsable

La Direcció General de Consum i l’Ajuntament de Palma han volgut reconèixer avui la feina de les entitats Terra Nostra i S’Altra Senalla, especialment per la seva tasca en favor de la difusió dels valors del consum responsable.

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, juntament amb altres autoritats autonòmiques i de l’Ajuntament de Palma, han lliurat els reconeixements emmarcats en el Dia Mundial dels Drets del Consumidor, que se celebra cada 15 de març per conscienciar i promoure els drets bàsics de tots els consumidors i exigir que es respectin i es protegeixin.

«És important promoure el consum responsable i que els consumidors estiguin informats. Per això, avui hem reconegut la labor de les entitats Terra Nostra i S’Altra Senalla pel seu compromís amb el consumidor», ha dit la consellera Gómez.

El director general de Consum, Fèlix Alonso, ha comentat que l’atenció al client després de la pandèmia s’ha allunyat de la presencialitat: «Aquesta és l’assignatura pendent. S’està generant una bretxa que allunya la ciutadania dels seus drets bàsics, en la qual hem d’actuar l’Administració, els sindicats i els treballadors públics. Consum necessita ampliar competències i personal suficient per convertir-se en una eina molt útil, volem que els ciutadans ens reconeguin perquè “Consum respon”».

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt