Ara llegint
Una APP per tenir més a prop el FORA VILA VERD

Una APP per tenir més a prop el FORA VILA VERD

La publicació FORA VILA VERD ja compta amb una aplicació d’accés directe a la pàgina web per a dispositius mòbils (telèfons i tabletes) que us podeu baixar clicant a: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fvv.foravilaverd o directament per l’aplicació Play Store, dels dispositius amb el sistema operatiu Android, sols posant FORA VILA VERD.

Clicant-hi al damunt,  s’obri l’aplicació, la instal·lau  i s’obri la pàgina principal.  Un cop teniu a la vista el bànner APP, sols heu de picar-li damunt i cada vegada que ho faceu ja entrareu directament a FORA VILA VERD. 

Seguiment del FORA VILA VERD

D’aquesta manera es podrà fer el seguiment amb els vostres telèfons i tabletes, de les informacions que cada dia anem publicant, referides, entre altres, a Medi Ambient, Sector Primari, Turisme Rural, Gastronomia, Horticultura, Tradicions, Opinió… 

Val a dir que també es pot accedir de manera directa al web a través de l’ordinador a www.foravila.net i ho podeu posar com enllaç de preferència.

FORA VILA VERD és un suplement, complement d’EL MUNDO/EL DIA DE BALEARES, únic a les Illes Balears, amb una trajectòria de quasi quaranta anys de vida, que treballa per  descobrir i divulgar l’essència de la seva terra. Sols ens mou fer palès el patrimoni cultural, ambiental i territorial fent-nos ressò de tot allò que pugui esser de d’interès de la gent que estima la nostra terra i la nostra manera de viure. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt