Ara llegint
El batle de Sencelles demana una alternativa al Consell després de la supressió de la ronda al nou Pla de Carreteres

El batle de Sencelles demana una alternativa al Consell després de la supressió de la ronda al nou Pla de Carreteres

El batle de Sencelles Joan Carles Verd ha demanat avui una reunió urgent amb el conseller de Territori, Iván Sevillano, per tal d’aclarir quina solució alternativa ofereix el Consell de Mallorca a l’Ajuntament de Sencelles per no condemnar-nos a mantenir el trànsit a dins el casc urbà i per exigir que els doblers que havien d’anar destinats a la ronda de circumval·lació se destinin a solucionar aquest problema.

Segons paraules de Joan Carles Verd. “A Sencelles estem d’acord amb un nou model de carreteres, però no es poden eliminar opcions sense oferir alternatives. En cas que no ens les donin, haurem d’instar als sencellers i sencelleres a la mobilització.”

El conseller de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca, Iván Sevillano, va anunciar ahir l’inici de la redacció del nou pla director sectorial de carreteres.

Segons informa el Consell de Mallorca, el departament de Mobilitat i Infraestructures ha incorporat, en coordinació amb el departament de Territori, en la modificació 3 del Pla Territorial, una esmena per suprimir o deixar sense efecte 26 variants i desdoblaments previstes en el Pla Director actual.

Això suposa deixar sense efecte, de manera immediata, amb l’aprovació definitiva de la modificació 3 del Pla Territorial, planificacions d’actuacions similars al desdoblament Llucmajor-Campos, com: el tram V de la via connectora (prolongació Ma-30: tram III: Ma-13 Ma-11) i les variants de Campos, Can Picafort, Artà sud, Andratx est, Calonge i s’Horta Sud, Llombards, Llucmajor nord, Cas Concos, Petra sud i nord, Sencelles, Sineu, Muro, Santa Eugènia, Manacor oest i sud, ses Salines, Porto Cristo (tram II), Felanitx i Alcúdia nord. També per criteris de mobilitat sostenible i mediambientals, es suprimiran les actuacions de desdoblament als trams viaris Manacor-Sant Llorenç, Peguera-Andratx, s’Arenal-Cala Blava i polígon de Son Bugadelles.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt