Ara llegint
El túnel de Son Vic s’obrirà dia 17 de març a partir de les 12h

El túnel de Son Vic s’obrirà dia 17 de març a partir de les 12h

El conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, ha anunciat que el divendres 17 de març, a partir de les dotze del matí, obrirà el túnel de Son Vic, «ja que al llarg d’aquests dies s’estan enllestint les darreres tasques». Aquesta obertura serà definitiva i es podrà circular en els dos sentits (Palma-Andratx/Andratx-Palma) les 24 hores del dia. Cal recordar que el passat dilluns 20 de febrer ja es va obrir al trànsit el túnel de Sa Coma.
​​​​​​​
En aquest sentit, el conseller Iván Sevillano ha volgut recordar que, tal com es va explicar en les reunions que s’han mantingut al llarg dels darrers mesos amb el teixit empresarial i associatiu, veïns, veïnes i els ajuntaments d’Andratx i Calvià, «ens varen comprometre a no afectar durant el passat estiu i tenir els túnels oberts, i varen complir. Després, ens varen comprometre, igualment, a no afectar durant les vacances de Nadal i tenir els túnels oberts, i varen complir. I avui poden dir que també complim amb el darrer dels compromisos, que va ser el de tenir l’obra finalitzada i els túnels oberts a mitjan març, abans de l’arribada de la pròxima temporada alta. Volem remarcar el poc habitual que és, per aquests tipus d’obres, fixar una data exacta de finalització i complir amb aquesta, ja que es tracta d’actuacions de llarga durada, complexes, i amb molt d’imprevistos i qüestions que depenen de tercers. Per la qual cosa, estem especialment contents i orgullosos de la feina feta que ens ha permès ser fidels amb el compromís del calendari amb el qual havien arribat amb la gent. Una cosa que no és usual pel que fa a l’obra pública».

Cal recordar la importància i la necessitat d’aquestes intervencions als túnels de Peguera per la seguretat de tota la ciutadania, unes actuacions que han suposat unes de les inversions més grosses del departament de Mobilitat i d’Infraestructures de tota la legislatura, amb un pressupost de més de sis milions d’euros.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt