Ara llegint
Alimentació animal en el temps de sequera

Alimentació animal en el temps de sequera

Tenir cura dels nostres animals fa que el temps atmosfèric sigui molt sovint un bon aliat per a la recol·lecció de l’alimentació pel bestiar, però a vegades no. En aquest sentit possibilitar línies d’ajudes públiques per al pagès i ramader que es dedica a aquest important sector és una bona notícia tenint en compte l’equilibri mediambiental de la nostra comunitat autònoma i el manteniment d’una economia benestant per a la indústria alimentària.

Les pluges són fonamentals per a la terra i els canvis climàtics que sempre hi ha hagut en aquest planeta són d’incidència directa a l’activitat de l’home i als animals.

Les Illes Balears durant tota la seva història no ha estat una excepció. Totes les comarques de Mallorca i de les altres illes germanes lluiten per tirar endavant un bestiar que té moltes necessitats, no només des del punt de vista de l’alimentació, sinó també des de l’àmbit de la seva cura i de l’àmbit sanitari. L’articulació d’un mecanisme àgil i ràpid que permeti l’accés a l’alimentació animal i que afavoreixi la continuïtat de les explotacions és el desig de l’administració pública balear que vol ser d’ajuda a un sector que es veu molt i molt condicionat per la situació meteorològica. Possibilitar espais de trobada comuns entre totes les parts implicades i posar damunt la taula diferents criteris per tenir l’abast i la incidència de les condicions de sequera sobre les pastures, els farratges i els cereals de l’any agrícola en curs és el gran objectiu del sector de la ramaderia per fer-se fort davant les adversitats.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt