Ara llegint
Homenatge a Miquel Mas. Complí els 80 anys pujant amb bicicleta cap a Lluc

Homenatge a Miquel Mas. Complí els 80 anys pujant amb bicicleta cap a Lluc

Miquel Mas i Gayà, l’home més feliç del món, rodejat dels seus dos nets ciclistes, en Joan i en Miquel, a la foto de portada.

Aquest dijous, dia 13 de juliol, com cada any, fou un dia molt especial, de sentiments, admiració, agraïments i gaudiment.

Miquel Mas, l’amic, el ciclista, el Campió Mundial manacorí, el mestre, el promotor esportiu, el col·laborador, el conseller, l’apreciat company de fatigues, complí 80 anys i el seu net, en Miquel 13.

Que millor per celebrar-ho que una bona i autèntica cicloturistada així com manen els canons: la pujada a Lluc, amb bicicleta, a pesar de les fortes temperatures del dia, i és que ni la calor ni els anys pesen, si aconsegueixes dominar el cervellet, tot és psicològic.

Si haguéssiu vist pujar al bo d’en Miquel, a ritme, emparat per tota la seva família, alumnes i amics, per les dures rampes de Lluc, hi estaríeu completament d’acord: els anys no pesen!

Miquel Mas, tot somrient, als darrers metres de la Pujada a Lluc.  (FOTO:; Joan Oliver)

Homenatge i regals.

I, com no podia ser d’altra manera, al final la matinal esportiva acabà amb una bona berenada, rematada amb dues bones i espectaculars ensaïmades, amb les seves corresponents espelmes, una per celebrar els 80 anys i l’altra els 13, i un sentit i molt emotiu homenatge, dins s’Aturada, seu del Club Ciclista Moscari.

Emotius regals, acabant amb un sentit homenatge de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, “Per la dedicació al món del ciclisme, especialment en l’ensenyament del ciclisme base”.

Foto de família dels participants, abans de començar el descens. (FOTO: Joan Oliver).
 

Gràcies per tot, Miquel, amics i familiars!

Ens veiem, de nou, a la vinent pujada, exactament d’aquí a un any.

I, des de les planes digitals del FORA VILA, la nostra més sincera enhorabona als dos homenatjats!

ALBUM FOTOS:  https://www.flickr.com/photos/ccds/albums/72177720309743302

FOTOS:  Joan Oliver i Ramon.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt