Ara llegint
L’Azinar: Estan perdent els papers

L’Azinar: Estan perdent els papers

“No cal prendre venjança en contra de la gent mediocre. La mediocritat és el seu càstig”.

(John Hawkins)

I mentre em menjava el millor pa amb oli del Món, el meu cervell començà a reaccionar: “Definitivament, estan perdent els papers, el nord i la rigorositat”.

Quan els dirigents de la classe política, dins els que lògicament si troba també inclòs el president del Govern Estatal, es creuen ser el llombrígol del món, anem molt, molt malament, especialment si hi afegim aquestes darreres amenaces i declaracions públiques, del Sr. Sánchez, de dimecres passat.

Sí, és veritat que alguns mitjans informatius estan subvencionats per grups polítics i per multinacionals.

És veritat que les asseveracions de qualsevol es difonen per les xarxes, o els mitjans informatius, donant les mateixes oportunitats a l’imbècil que al sensat.

És veritat que als mitjans els manquen moltes informacions contrastades i ben escrites. És veritat que el total d’insensats que pul·lulen dins l’estat espanyol -com a molts d’altres- ha crescut inusitadament. Però hem de destacar, a favor de la veritat, que abans la majoria els desconeixíem perquè no teníem els mitjans informatius d’ara.

És també veritat que s’haurien de posar límits, o filtres, a les idioteses i malintencionades mentides i més mentides, que circulen habitualment, a aquesta manipulació, a aquesta misèria informativa a la qual, desgraciadament, tan aviat ens hi hem acostumat. Realment, moltes vegades, és espantós el ridícul de les bestieses que s’arriben a publicar, i el ridícul d’aquesta desinformació generalitzada a certs mitjans sectaris.

Però el que no es pot permetre, de cap de les maneres, és que el president del Govern Espanyol amenaci d’aquesta manera tan vulgar al conjunt de mitjans informatius!

Sr. Sánchez, i si alguns dels mitjans ja tenen, o han tingut des de sempre, transparència, quina por, quina vergonya, han de tenir a publicar qui els paga?  

Ens sembla molt bé que “El reglament de la UE per protegir la independència de la premsa obligarà a revelar qui són els amos dels mitjans i les subvencions estatals que reben”. “La batalla contra la desinformació, per la llibertat de premsa i el dret a la informació han enllumenat la llei europea de llibertat de mitjans que, per primera vegada (ja començava a ser hora!), cerca protegir a tota la UE de les redaccions de la influència indeguda del poder polític i fomentar el pluralisme i la transparència perquè se sàpiga qui les finança”.

El que no pot fer, ni vostè, ni ningú, és atemptar ni amenaçar contra la llibertat de premsa i al dret a la informació de tots els ciutadans del carrer.

El reglament de la UE és per protegir la independència dels mitjans de comunicació i dels seus redactors, i no per fer purgues, ni amenaces, als que pensen d’una altra manera que vostè.

Per si no ho sabia, o no se’n recordava, teòricament, vostè és el president d’un estat DEMOCRÀTIC, què es pensa? Que vostè pot prendre mesures dictatorials contra la llibertat de premsa, i que pot coartar la Llei del secret professional?

I per acabar, simplement aclarir, que no estic afiliat a cap partit polític, ni falta em fa, ni soc fatxa, ni de dretes.

Sempre he estat molt orgullós de ser esquerrenot, sindicalista, republicà i independentista!

Salut per molts d’anys, però com ja deia fa dues setmanes, quant més enfora millor!        

“La nova esclavitud és mantenir a la gent pobra i estúpida”.

(Dave Mustaine)

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt