Ara llegint
Magnífica professionalitat i atenció del personal sanitari de Germans Escales

Magnífica professionalitat i atenció del personal sanitari de Germans Escales

No seria just, després que tant de queixar-me de la manca de vacunes, si no lloes avui i aquí, al mateix lloc que he emprat per criticar, la gran feina i professionalitat del personal sanitari que  atén a la gent que acudeix a vacunar-se  al Poliesportiu Germans Escales. Per descomptat que a tots els centres de salut i llocs de vacunació, el tracte és el mateix, esplèndid,  però aquest és el que ahir vaig poder copsar jo  en primera persona.

No és fàcil atendre a tanta gent i donar les explicacions a totes i cada una de les persones que hem anat a rebre la vacuna. I dic que no és fàcil perquè la gent té dubtes i vol saber. Els professionals ho resolen tot el millor que saben i no es distreuen ni un sol instant d’allò que fan.

Quan parlem de salut i sobretot si la situació és la que tenim, els ciutadans volem saber i si ens tracten bé, encara molt millor. Així ha estat amb escreix.

Moltes gràcies. Ho dic, perquè crec que ho puc dir, en nom meu propi i de la resta de gent que ha rebut els serveis de tots els sanitaris i avui, molt concretament, els del Poliesportiu Germans Escales. Tenim una sanitat i uns professionals dignes de lloança.

Enhorabona i coratge per continuar. La gent us té molt considerats i amb raó.       

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt