Ara llegint
S’Aranjassa gaudeix d’una jornada de tit de passetja

S’Aranjassa gaudeix d’una jornada de tit de passetja

El C.F. Mallorca domina clarament dins Homes i Dones, i el Llucmajor dins Nins.

José Ramon Garcia, Mar Cuesta i Xavi Tomàs triomfadors a S’Aranjassa.

I seguint tombant rècords. Aquesta vegada a S’Aranjassa, baix de l’organització del C.F. Mallorca, amb la família Darder al capdavant, on s’aconseguí congregar un total de 78 foners (31 homes, 10 dones, 15 nins i 22 tiradors de promoció), dissabte passat, 1 de juliol, a partir de les sis del capvespre, puntuable pel Campionat de Mallorca de Pedra, amb un ambient perfecte per a practicar aquest esport, l’únic d’autèntica arrel mallorquina.

José Ramon Garcia, un dels homes a tenir sempre en compte a l’hora de les classificacions finals.

El C.F. Mallorca retornà pels seus furs, dins els seus propis terrenys, i la seva pròpia organització, amb un incombustible José Ramon Garcia que aconseguí la màxima puntuació del capvespre esportiu, 16 punts, 3 dianes i 9 impactes.

Copant el segon i tercer lloc, empatats a punts, però no amb dianes, l’històric Juanjo Caballero (C.F. Lloseta), guanyador, al seu moment, de la Primera Tirada Internacional oficial, la Ciutat de Sóller, amb 12 punts, 2 dianes i 7 impactes, seguit al tercer lloc per Jaume Darder (C.F. Mallorca), amb 12 punts i 9 impactes.

Els més menuts són el futur del tir de fona.

Mar Cuesta tornà demostrar la seva gran classe.

Mar Cuesta (C.F. Mallorca) és, i ha estat al llarg de molts d’anys, una de les més destacades foneres balears, i ho tornà a demostrar, una vegada més, a S’Aranjassa, conquerint brillantment el triomf dins Dones Federades, amb un total de 15 punts, 2 dianes i 9 impactes (a només un punt del màxim anotador del capvespre esportiu), seguida, en segon lloc, per la ciutadana Vanesa Castillo (C.F. Ciutat), de moment eterna segona, com el mític “Pupu”, el llorejat ciclista francès Raymond Poulidor, sumant un total d’11 punts, 1 diana i 9 impactes; copant el tercer lloc Isabel Cobos (C.F. Lloseta), amb 8 punts, 2 dianes i 3 impactes.

Moment del lliurament de premis del homes federarats.

Xavi Tomàs, una vegada més, triomfador.

Dins nins federats, nou triomf de la gran promesa llucmajorera Xavi Tomàs (C.F. Llucmajor), que aconseguí sumar 11 punts (3 dianes i 5 impactes), seguit per Lluís Mestre (C.F. Mallorca), amb 10 punts, 1 diana i 5 impactes; i el seu coequipier Francesc Cantallops (C.F. Llucmajor), amb 8 punts, 2 dianes i 6 impactes.

Susana Ceña, triomfadora dins Promoció.

I finalment dins Promoció empat a dos punts entre els tres primers classificats, que després dels corresponents desempats, quedaren en aquest ordre: Susana Ceña: Rafel Gallardo i Daniela.

De cada dia hi ha més promoció dins el tir de fona.

Lliurament de premis.

El lliurament de premis, artesanals plats ceràmics, va estar presidit per Jaume Darder i Marga Fiol, en representació del club organitzador, acompanyats de Toni Server, president de l’Associació Veïns de S’Aranjassa.

Vinents tirades.

Ens veiem, aquest dissabte, 8 de juliol, a partir de les 18 hores, a la Tirada de Biniali, organitzada pel C.F. Ciutat, puntuable pel Campionat de Mallorca de Pilota.

FOTOS i CLASSIFICACIONS:

0-Programa-Aranjassa01-07-2023

FOTOS:  Jaume Darder i Juanjo Caballero.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt