Ara llegint
Francesc Antich es retira de la presidència de l’Autoritat Portuària per problemes de salut

Francesc Antich es retira de la presidència de l’Autoritat Portuària per problemes de salut

Francesc Antich es retira de la presidència de l'Autoritat Portuària per problemes de salut

El president de l’Autoritat Portuària de Balears (APB), Francesc Antich, ha demanat formalment avui a la presidenta de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, Francina Armengol, que li sigui acceptada la seva renúncia al càrrec pels problemes de salut que l’afecten i que l’impedeixen continuar amb el compromís adquirit al capdavant de l’organisme portuari i que traslladi aquesta petició al Consell de Govern.

Francesc Antich ha presentat avui matí la renúncia al càrrec a través del registre de l’administració autonòmica, que serà efectiva a final d’aquest mes de novembre.

Francesc Antich Oliver va ser nomenat president de l’APB el mes de setembre de 2020 per ordre ministerial publicada en el Butlletí Oficial de l’Estat, una vegada designat per ocupar el càrrec pel Consell de Govern de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Antich ha estat president del Govern de les Illes Balears pel PSIB-PSOE en dues legislatures (1999-2003 i 2007-2011). De 2011 a 2019 va ser senador d’Espanya designat pel Parlament de les Illes Balears i el 2019 comissionat del Govern de les Illes Balears a Madrid. Abans d’ocupar el càrrec de president de l’APB exercia el càrrec d’advocat del Patronat Municipal de l’Habitatge i de la Rehabilitació Integral de Barris de l’Ajuntament de Palma.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt