Ara llegint
Les institucions de Balears es paralitzen durant cinc minuts per solidaritzar-se amb les víctimes de la guerra

Les institucions de Balears es paralitzen durant cinc minuts per solidaritzar-se amb les víctimes de la guerra

Aquest dimecres 9 de març ha tengut lloc una nova mostra de solidaritat dels municipis de les Illes Balears i altres institucions polítiques i socials amb el poble ucraïnès, promoguda en aquesta ocasió per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). Els representants polítics i el personal dels ajuntaments han mostrat el seu rebuig a la guerra amb cinc minuts de silenci.

En el Consell de Mallorca, aquest senyal d’afecte i de suport a totes les persones que estan patint les conseqüències del conflicte bèl·lic, també va ser present el dia que l’edifici del Palau es va il•luminar amb els colors de la bandera d’Ucraïna i també a lectura de la declaració institucional per part de la presidenta, Catalina Cladera. «Creim en l’Estat del dret i en la democràcia, en un món basat en regles i en la pau», va afirmar la presidenta, qui també al manifest del 8M va incloure un missatge de solidaritat amb totes les persones que pateixen les conseqüències de la guerra.

El conseller de Presidència, Javier de Juan i la consellera de Drets Socials i presidenta de l’IMAS, Sofia Alonso s’ha reunit amb el govern balear, amb la FELIB i amb la resta dels Consells insulars per dur a terme accions conjuntes d’ajuda humanitària i de suport als ciutadans ucraïnesos.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt